Η Microsoft φέρεται να δοκιμάζει την ενσωμάτωση πορτοφολιού Web3 στο πρόγραμμα περιήγησης Edge

Η Microsoft φέρεται να εργάζεται για την ενσωμάτωση ενός πορτοφολιού Web3 φιλικό με κρύπτο και NFT στο πρόγραμμα περιήγησής της στο Edge.

Σε ένα νήμα του Twitter στις 17 Μαρτίου, ο τεκμηριωτής λογισμικού – και περιστασιακός διαρροέας πληροφοριών – Albacore μοιράστηκε μια σειρά από υποτιθέμενα screenshots της διεπαφής χρήστη (UI) του Edge που δείχνουν τα πρώτα στάδια του νέου πορτοφολιού Web3 της εταιρείας.

“Το νεότερο στο γάντι των αμφισβητήσιμων επερχόμενων χαρακτηριστικών του Microsoft Edge, ένα πορτοφόλι κρύπτο που δεν είναι πραγματικά σίγουρο πώς να αισθάνεται για αυτό το είδος του πράγματος που έχει ενσωματωθεί στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης”, σημείωσε απαισιόδοξα το Albacore.

Το πρώτο στιγμιότυπο οθόνης είναι μια εισαγωγική σελίδα στο πορτοφόλι Edge, με τη Microsoft να σημειώνει φαινομενικά ότι: «σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε το πρώτο μας πορτοφόλι Web3 και να παρέχετε ειλικρινή σχόλια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

Εάν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια, φαίνεται ότι το πορτοφόλι δεν θα είναι εμπιστευτικό, με τη Microsoft να μην έχει πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης και κλειδιά ανάκτησης, ενώ θα είναι επίσης “ενσωματωμένο στον Edge” σε αντίθεση με την επέκταση του προγράμματος περιήγησης που θα εγκατασταθεί.

Τα συνοδευτικά στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής, αποστολής και αγοράς περιουσιακών στοιχείων κρύπτο, με την Coinbase και την εταιρεία υποδομής Web3 MoonPay να εμφανίζονται ως ενσωματωμένες «πλατφόρμες που σας βοηθούν να αγοράσετε και να καταθέσετε κρύπτο στο πορτοφόλι σας».

Όσον αφορά τα NFT, η διεπαφή χρήστη δηλώνει απλώς: “περιηγηθείτε σε διαφορετικές αγορές για να βρείτε το πρώτο σας NFT, καθώς δημιουργείτε τη συλλογή σας με NFT, θα τα οργανώνουμε εδώ”.

Η πιθανή κίνηση από τη Microsoft σηματοδοτεί μια άλλη πρόσφατη προσπάθεια για σημαντική ενίσχυση των προσφορών και των δυνατοτήτων του Edge, το οποίο γενικά υστερεί σε σχέση με ανταγωνιστές όπως ο Chrome της Google και το Safari της Apple όσον αφορά τη δημοτικότητα.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η Microsoft ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του μηχανές αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη και συνομιλία μέσω του ChatGPT του OpenAI ως μέρος νέων αναβαθμίσεων στη μηχανή αναζήτησης Bing και στο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/microsoft-reportedly-testing-edge-browser-web3-wallet-integration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: