Η MetaMask επεκτείνει τις αγορές ETH μέσω PayPal στους χρήστες των ΗΠΑ

Το πορτοφόλι crypto MetaMask άρχισε να επεκτείνει τις αγορές Ether (ETH) μέσω PayPal για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες – μία από τις μεγαλύτερες αγορές του Metamask. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο πορτοφόλι Web3 που προσφέρει συναλλαγές ETH μέσω PayPal.

Μέσω της συνεργασίας, οι Αμερικανοί χρήστες μπορούν πλέον να επιλέγουν το PayPal ως μέθοδο πληρωμής όταν αγοράζουν ETH χρησιμοποιώντας το MetaMask. Η ενσωμάτωση καθιστά επίσης δυνατή τη μεταφορά ETH από το PayPal στο MetaMask.

Η εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας συνεργάστηκε με τη μητρική εταιρεία της MetaMask, ConsenSys, τον περασμένο Δεκέμβριο, υποστηρίζοντας ότι η συνεργασία θα επιτρέψει στους χρήστες να αγοράζουν crypto απρόσκοπτα και να εξερευνούν εύκολα το οικοσύστημα Web3.

Η PayPal προστίθεται σε ένα ευρύ οικοσύστημα παρόχων πληρωμών που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο MetaMask, όπως οι Coinbase Pay, MoonPay, Sardine, Transak και Wyre, μεταξύ άλλων. Σε τριμηνιαία έκθεση που κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η εταιρεία γνωστοποίησε συνολικά 943 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία crypto στις 31 Μαρτίου 2023, ένα άλμα 56% από το προηγούμενο τρίμηνο, όταν η εταιρεία ανέφερε 604 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία crypto.

Η νέα ενσωμάτωση ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η MetaMask ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για τους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα με νόμισμα fiat απευθείας από το Portfolio Dapp της. Γνωστή ως “Buy Crypto”, η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν μια σειρά από κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και τραπεζικών εμβασμάτων.

Πάνω από 189 χώρες θα καλύπτονται από την υπηρεσία, η οποία υποστηρίζει περισσότερα από 90 κρυπτονομίσματα σε οκτώ δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Polygon, Arbitrum, BNB Smart Chain, Avalanche Contract Chain, Fantom, Optimis και Celo. Για κάθε αγορά, η λειτουργία λαμβάνει υπόψη την τοποθεσία του χρήστη και τους τοπικούς κανονισμούς για να παρέχει μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Η MetaMask πιέζει για ενσωματώσεις και συνεργασίες για να επεκτείνει την εμβέλειά της και να προσφέρει προσβάσεις για τους πελάτες της. Μία από τις πρόσφατες εξελίξεις της επιδίωξε να επεκτείνει την άμεση πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα στη Νιγηρία. Συνεργαζόμενο με την crypto fintech MoonPay, το πορτοφόλι δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες στην αφρικανική χώρα να αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω άμεσων τραπεζικών εμβασμάτων. Η Νιγηρία κατατάσσεται μεταξύ των 20 κορυφαίων χωρών στην υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με τον δείκτη Global Crypto Adoption Index της Chainalysis 2022.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: