Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας εγκαινιάζει την αγορά NFT

Στις 30 Μαΐου, η Air Nippon Airways (ANA), η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ιαπωνία, εγκαινίασε με τη θυγατρική της εταιρεία ANA Neo μια αγορά (NFTs) με θέμα την αεροναυπηγική.

Με την ονομασία “ANA GranWhale NFT Marketplace”, η πλατφόρμα θα διαθέτει μια εναρκτήρια συλλογή που δημιουργήθηκε από τον αεροφωτογράφο Luke Ozawa. Όπως λένε οι προγραμματιστές: “Ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να δει το έργο της, είναι ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να δει το έργο της:

“Από τις 30 Μαΐου, η πρώτη ψηφιακή φωτογραφία του αεροφωτογράφου Luke Ozawa θα μετατραπεί σε NFT. Μία από αυτές θα πωλείται με θετικό φιλμ, το οποίο αποτελεί την πηγή ανάπτυξης της φωτογραφίας. Η τιμή είναι 100.000 γιεν και το NFT με το θετικό φιλμ θα πωληθεί σε δημοπρασία”.

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη συλλογή NFTs θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου, αντιπροσωπεύοντας τη μετατροπή της εικόνας NFT του πρώτου Boeing 787 που χρησιμοποιήθηκε από την AMA. “Πωλείται ως τρισδιάστατο μοντέλο αεροπλάνου. Υπάρχουν 787 αντικείμενα το καθένα από τους δύο τύπους, για ένα σύνολο 1.574 αντικειμένων, και η τιμή είναι 7.870 γιεν”, έγραψε η ANA.

Η ANA είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας, με έσοδα 12,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το τελευταίο οικονομικό έτος. Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει τη σειρά προϊόντων NFT στο μέλλον και στοχεύει στη βελτίωση της αξίας της εμπειρίας των πελατών μέσω της εμπορικής αξιοποίησης των NFT.

Η ανάπτυξη του Gran Whale της ANA Neo ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο ως μια εικονική ταξιδιωτική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί “την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης του VR, για την αναδημιουργία των προορισμών και των πολιτισμών του κόσμου” με τη μορφή πάρκων metaverse. Ο πρόεδρος της ANA Neo, Mitsuo Tomita, είχε δηλώσει προηγουμένως:

“Το βέλος στο σύμβολο [λογότυπο] αντιπροσωπεύει το εικονικό και το πραγματικό, αντίστοιχα, και η συγχώνευση των δύο συμβολίζει την ANA GranWhale που πετάει κατευθείαν προς το μέλλον με σταθερότητα και ανάπτυξη, όπου τα ταξίδια Web 3.0 και metaverse θα γίνουν πιο συνηθισμένα”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: