Η Binance θα διαγράψει privacy tokens στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πολωνία

Το κρυπτονόμισμα πρόκειται να γίνει λιγότερο ιδιωτικό στην Ευρώπη, καθώς το μεγάλο ανταλλακτήριο Binance ετοιμάζεται να διαγράψει όλα τα privacy tokens σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Ξεκινώντας από τις 26 Ιουνίου, τα privacy tokens όπως το Monero XMR το Zcash ZEC δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για συναλλαγές για τους πελάτες της Binance στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία.

Ένας εκπρόσωπος της Binance δήλωσε ότι οι νέοι περιορισμοί επηρεάζουν συνολικά 12 tokens. Τα επηρεαζόμενα tokens περιλαμβάνουν τα Decred (DCR), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Horizen (ZEN), PIVX (PIVX), Navcoin (NAV), Secret (SCRT), Verge (XVG), Firo (FIRO), BEAM (BEAM), Monero (XMR) και MobileCoin (MOB).

“Ενώ στοχεύουμε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά έργα, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς σχετικά με τη διαπραγμάτευση νομισμάτων ιδιωτικότητας, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Binance, προσθέτοντας:

“Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων διαδικασιών συμμόρφωσης της Binance, απευθυνθήκαμε στους επηρεαζόμενους χρήστες, για να τους ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν ή να εμπορεύονται privacy tokens στην πλατφόρμα μας μετά τις 26 Ιουνίου”.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους Γάλλους πελάτες, η Binance ανέφερε ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να προσφέρει κρύπτο περιουσιακά στοιχεία ενισχυμένης ανωνυμίας ή CAE σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες λόγω των τοπικών κανονιστικών απαιτήσεων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: