Η LG Electronics αναζητά δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τηλεόραση που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν NFTs

Η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών LG επιδιώκει την κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια τηλεόραση που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν non-fungible tokens (NFTs).


Η συσκευή θα είναι σε θέση να δημιουργεί σύνδεση με έναν διακομιστή αγοράς NFT, να λαμβάνει και να εμφανίζει έργα προεπισκόπησης και να εκτελεί αγορές μέσω του πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων του χρήστη, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση.


Η LG ξεκίνησε τις εργασίες της για να φέρει τα NFTs στις τηλεοράσεις της τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία της αγοράς Art Lab, η οποία ήταν συνδεδεμένη με το δίκτυο Hedera, στο οποίο η LG είναι διαχειριστής κόμβων από το 2020.

Η κίνηση να καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι η LG βλέπει συνεχή καταναλωτική ζήτηση για NFTs στο μέλλον και βλέπει μια επιχειρηματική περίπτωση για να τα καταστήσει πιο προσιτά.


Η νοτιοκορεατική εταιρεία δεν είναι ο μόνος γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών που έχει εντοπίσει μια ευκαιρία στην εισαγωγή των NFTs στις τηλεοράσεις. Η Samsung κυκλοφόρησε μια αγορά NFT σε τρεις από τις τηλεοράσεις της τον Ιανουάριο του 2022, υποστηριζόμενη από το Nifty Gateway.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: