Η IRS επιδιώκει να φορολογήσει τα NFTs όπως άλλα συλλεκτικά

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ εξετάζει εάν θα φορολογήσει τα (NFT) ισοδύναμα με άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως γραμματόσημα, έργα τέχνης και εκλεκτό κρασί, σε μια κίνηση που ενδέχεται να έχει αντίκτυπο σε αυτούς που περιλαμβάνουν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στο εσωτερικό τους συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Η προτεινόμενη καθοδήγηση αντιπροσωπεύει την πρώτη κίνηση της φορολογικής αρχής των ΗΠΑ εδώ και λίγο καιρό για να αποσαφηνίσει τη φορολογική μεταχείριση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αντιμετωπίζοντας ένα κενό που άφησε ορισμένους φορολογούμενους να μαντέψουν τις υποχρεώσεις τους .

Η IRS και το Υπουργείο Οικονομικών ζητούν σχόλια για επερχόμενες οδηγίες σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση ενός (NFT) ως συλλεκτικό σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία», υπονοώντας μια λιγότερο ευνοϊκή μεταχείριση βάσει των κανόνων φορολογίας κεφαλαιακών κερδών και με συνέπειες εάν Τα περιουσιακά στοιχεία αποκτώνται από ατομικούς λογαριασμούς συνταξιοδότησης, ανέφερε η δήλωση .

Το IRS αναζητά άτομα για να σχολιάσουν την πρόταση έως τις 19 Ιουνίου, σε θέματα όπως το πότε ένα NFT αποτελεί έργο τέχνης. Στο μεταξύ, η φορολογική αρχή λέει ότι αντιμετωπίζει τυχόν NFT σαν το υποκείμενο περιουσιακό τους στοιχείο, είτε πρόκειται για έργο τέχνης είτε για πολύτιμο λίθο.

Τον Οκτώβριο η IRS επέκτεινε τις οδηγίες της για όσους υποβάλλουν φορολογικά έντυπα, για να διασφαλίσει ότι περιλάμβανε NFTs καθώς και κρυπτονομίσματα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: