Το Arbitrum token βρίσκει το δρόμο του στην αγορά OTC πριν από το airdrop

Η κοινότητα του Arbitrum κερδοσκοπεί και πουλάει τα μη κυκλοφορημένα tokens ARB στις εξωχρηματιστηριακές αγορές (OTC) μετά την ανακοίνωση του Arbitrum. 

Το Ίδρυμα Arbitrum ανακοίνωσε ότι το ARB – το νέο διακριτικό του Arbritrum – θα μεταδοθεί στα επιλέξιμα μέλη της κοινότητας την Πέμπτη, 23 Μαρτίου. Εξήγησε ότι το ARB σηματοδοτεί την επίσημη μετάβαση του Arbitrum σε έναν αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό (DAO), που σημαίνει ότι οι κάτοχοι του ARB μπορούν να ψηφίσουν για βασικές αποφάσεις που διέπουν Arbitrum One και Arbitrum Nova — δίκτυα που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές στο blockchain Ethereum με καλύτερες ταχύτητες και χαμηλότερες χρεώσεις.

Οι εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές επιτρέπουν την εύκολη αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων απευθείας μεταξύ πωλητών και αγοραστών. Η διαδικασία είναι συνήθως πολύ γρήγορη, με τα χρήματα να μεταφέρονται απευθείας από έναν τραπεζικό λογαριασμό στον πωλητή. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν συμφωνηθεί μια τιμή από τον αγοραστή και τον πωλητή, ο πωλητής λαμβάνει πληρωμή από τον αγοραστή και, στη συνέχεια, παραιτείται από τη φράση αρχικής σύνδεσης που συνδέεται με το κατάλληλο πορτοφόλι.

Ο Τζακ, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, εξήγησε ότι η τρέλα να ξεπουληθούν τα ακυκλοφόρητα tokens ARB βασίζεται σε εικασίες σχετικά με το ανώτατο όριο αγοράς των token κατά την κυκλοφορία τους. Εξήγησε ότι η τιμή ενός νομίσματος ARB, όταν κυκλοφορήσει, θα μπορούσε να φτάσει το 1 δολάριο, οπότε οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν στα 0,5 δολάρια ανά κουπόνι και να αφήσουν περιθώριο για ένα πιθανό κέρδος 0,5 δολαρίων για τους αγοραστές.

Η Arbitrum κατέχει το 55% του μεριδίου αγοράς του Ethereum layer 2, σύμφωνα με τον ιστότοπο ανάλυσης layer-2 L2Beat. Ως ένα από τα πιο σημαντικά έργα κρύπτο χωρίς διακριτικό, η προσδοκία για ένα διακριτικό Arbitrum ήταν σε υψηλό επίπεδο από τότε που το δίκτυο άρχισε να λειτουργεί το 2021.

Με τη συνολική κυκλοφορία της ARB στα 10 δισεκατομμύρια, η κοινότητα Arbitrum θα ελέγχει το 56% των tokens. Το airdrop θα χορηγήσει το 11,5% της συνολικής προμήθειας σε επιλέξιμους χρήστες Arbitrum και το 1,1% σε DAO που λειτουργούν στο οικοσύστημα Arbitrum.

Η κοινότητα του Arbitrum έχει επίσης προειδοποιήσει άλλους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση μετά από αναφορές για ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος και απάτες που προσφέρουν tokens Arbitrum airdrop .

Ο κύριος ανταγωνιστής της Arbitrum στον χώρο κλιμάκωσης του Ethereum, to Optimism, κυκλοφόρησε το OP token του πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όταν μεταπήδησε στη διακυβέρνηση DAO.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: