Η υπεράσπιση έναντι της SEC θα κοστίσει στην Ripple 200 εκατομμύρια δολάρια, λέει ο CEO Brad Garlinghouse

Η Ripple έχει δαπανήσει 200 εκατομμύρια δολάρια για την υπεράσπιση της υπόθεσης που έχει ασκήσει εναντίον της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC), σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Brad Garlinghouse.

Ο Garlinghouse ανέφερε το ποσό αυτό κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής Fintech στο Ντουμπάι στις 8 Μαΐου. Δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν κολλήσει σε σύγκριση με τη ρυθμιστική πρόοδο της ρυθμιστικής αρχής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία και το πρόσφατο νομοσχέδιο για τις αγορές κρύπτο περιουσιακών στοιχείων (Markets in Crypto-Assets – MICA) στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνέχισε να μοιράζεται ότι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η Ripple θα έχει ξοδέψει 200 εκατομμύρια δολάρια για να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε μια αγωγή η οποία, από την αρχή της, δεν έχει πολύ νόημα.

Σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο της SEC, Gary Gensler, ο Garlinghouse εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ μένουν σημαντικά πίσω καθώς η Ripple επεκτείνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σκληρό της κατάστασης είναι ότι έχουμε μια χώρα που έχει βάλει την πολιτική πάνω από την πολιτική. Ο Garlinghouse δήλωσε ότι μία από τις πρώτες συμβουλές που δίνει στους επιχειρηματίες όταν τον ρωτούν για να ξεκινήσουν κάτι είναι: “Αν ήμουν στη θέση σας, δεν θα ξεκινούσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες”. Πιστεύει ότι πολλές εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ και αμερικανικές δημόσιες εταιρείες θα συμφωνούσαν.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: