Η γερουσιαστής Lummis ζητά οριστικούς κανονισμούς κρύπτο μετά την απόφαση XRP

Η γερουσιαστής Cynthia Lummis αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τονίσει τη σημασία μιας πρόσφατης δικαστικής απόφασης που κήρυξε ότι το token XRP της Ripple δεν αποτελεί τίτλο. Σε ένα tweet, η Lummis τόνισε την επείγουσα ανάγκη να θεσπίσει το Κογκρέσο ένα ολοκληρωμένο ρυθμιστικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα, αναφέροντας την απόφαση ως απόδειξη της άμεσης απαίτησης για τη διασφάλιση των καταναλωτών.

Ως μακροχρόνια υποστηρικτής του Bitcoin και υπέρμαχος των διαφανών κανονισμών για τα κρυπτονομίσματα, η Lummis τόνισε τη σημασία της παροχής προστασίας των επενδυτών και της προώθησης της καινοτομίας στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων. Τόνισε επίσης την ανάγκη διατήρησης του τεστ Howey, το οποίο καθορίζει εάν μια επένδυση χαρακτηρίζεται ως κινητή αξία. Η Lummis αναφέρθηκε στο νόμο Responsible Financial Innovation Act, ένα νομοσχέδιο που συνυπέβαλε η ίδια και η γερουσιαστής Kirsten Gillibrand, το οποίο έχει ως στόχο να φέρει σαφήνεια και ρυθμιστικές κατευθυντήριες γραμμές για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με βάση το Howey test.

Η έκκληση της Lummis για ανάληψη δράσης από το Κογκρέσο έχει βαρύτητα, δεδομένων των εκτεταμένων επιπτώσεων της συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης μεταξύ της Ripple Labs και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Η έκβαση αυτής της υπόθεσης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το ρυθμιστικό τοπίο για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η έλλειψη σαφών κατευθυντήριων γραμμών και κανονισμών δημιουργεί αβεβαιότητα για τους επιχειρηματίες και τους επενδυτές, εμποδίζοντας την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη. Παρόλο που παραμένει αβέβαιο πώς το Κογκρέσο θα ανταποκριθεί στην έκκληση της Lummis για ρυθμιστική σαφήνεια στην αγορά κρύπτο, οι προσπάθειές της υποδηλώνουν την αυξανόμενη αναγνώριση μεταξύ των νομοθετών της ανάγκης για μια προοδευτική ρυθμιστική προσέγγιση ώστε να απελευθερωθεί το πλήρες δυναμικό της βιομηχανίας κρύπτο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: