Η FTX ξεκινά συζητήσεις για την αναβίωση του διεθνούς ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων

Η FTX, η χρεοκοπημένη εταιρεία κρύπτο, φέρεται να κάνει βήματα προόδου στις προσπάθειές της να αναβιώσει τη ναυαρχίδα του διεθνούς ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων της, όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος John Ray, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Ο Ρέι δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης ενδιαφερόμενων μερών για την πιθανή επανεκκίνηση του ανταλλακτηρίου FTX.com. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με επενδυτές, διερευνώντας επιλογές όπως μια κοινοπραξία, όπως αποκάλυψαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα στην Journal.

Όταν τους ζητήθηκε σχόλιο, οι οφειλέτες της FTX αρνήθηκαν να παράσχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το δημοσίευμα.

Η FTX κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο, μετά από μια σημαντική κατάρρευση που αντήχησε σε ολόκληρο τον κλάδο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Η εταιρεία αντιμετώπισε σημαντικές αναλήψεις πελατών τις ημέρες που προηγήθηκαν της χρεοκοπίας, επηρεάζοντας σοβαρά τη ρευστότητά της. Μια συμφωνία διάσωσης με το αντίπαλο ανταλλακτήριο Binance έπεσε επίσης στο κενό, με αποτέλεσμα μια από τις πιο εξέχουσες καταρρεύσεις στον χώρο των κρύπτο τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια, ο κλάδος αντιμετώπισε αυξημένο έλεγχο από τις παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές, ενώ ο ίδιος ο ιδρυτής της FTX Bankman-Fried αντιμετωπίζει επί του παρόντος ποινική δίωξη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με την κατηγορία της υποτιθέμενης απάτης. Αυτές οι εξελίξεις έχουν προσθέσει περαιτέρω πολυπλοκότητα στο ταξίδι της FTX προς την πιθανή αναβίωση.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: