Η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ ορίζει ημερομηνία για να συζητήσει το μέλλον των κρύπτο

Η Επιτροπή Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προγραμματίσει ακρόαση για τα κρύπτο, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον της και να παράσχει σαφήνεια για το οικοσύστημα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Στις 6 Ιουνίου, ο αντιπρόσωπος Patrick McHenry, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσε μια ακρόαση της πλήρους επιτροπής με τίτλο: “Το μέλλον των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων: Παροχή σαφήνειας για το οικοσύστημα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων”. Η ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου στις 2:00 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ευρώπης. Σύμφωνα με την επιτροπή, η ακρόαση θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπό της.

Η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών εποπτεύει την οικονομία της χώρας μέσω της εποπτείας των επιμέρους αποθεματικών τραπεζών και του Federal Reserve Board, του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, των κεφαλαιαγορών και της παραγωγής και διανομής συναλλάγματος.

Αν και η επιτροπή δεν παρείχε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα συζητηθεί στην ακρόαση, τα μέλη της κοινότητας κρύπτο ελπίζουν ότι θα αντιμετωπιστούν ορισμένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα του χώρου.

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε ότι θα ήταν καλό να αντιμετωπιστεί αυτό που περιέγραψε ως “συντονισμένες επιθέσεις” σε ανταλλακτήρια κρύπτο, αναφερόμενος στις πρόσφατες αγωγές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) κατά της Binance και του αμερικανικού ανταλλακτηρίου Coinbase.

Εν τω μεταξύ, άλλα μέλη της κοινότητας κάλεσαν την επιτροπή να ελέγξει τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Γκάρι Γκένσλερ. Ένα μέλος της κοινότητας πιστεύει ότι ο επικεφαλής της SEC έχει “αγνοήσει” όσα έχουν συζητηθεί σε προηγούμενες ακροάσεις.

Η ανακοίνωση ακολουθεί πρόσφατη ακρόαση της Επιτροπής Γεωργίας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Στις 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ακρόαση με τίτλο: “Το μέλλον των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων: Παροχή σαφήνειας για τις spot αγορές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων”. Εκεί, η επιτροπή συζήτησε επίσης το μέλλον των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, και συγκεκριμένα το σχέδιο νόμου που συντάχθηκε από τον McHenry και τον πρόεδρο της αγροτικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, αντιπρόσωπο Glenn Thompson.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: