Η επέκταση του World Mobile φτάνει στο Google Play, τώρα διαθέσιμο στην Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Ο φορέας εκμετάλλευσης αποκεντρωμένου ασύρματου δικτύου (DeWi) World Mobile έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, εγκαινιάζοντας την εφαρμογή του στο Google Play για χρήστες που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Τανζανία. Το σημαντικό αυτό λανσάρισμα ακολουθεί μια σειρά δοκιμών beta που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές που συνήθως υπολείπονται σε επίπεδο συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας, όπως η Κένυα, η Μοζαμβίκη και η Νιγηρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή World Mobile είναι ήδη προσβάσιμη στη Ζανζιβάρη.

Το ήθος του World Mobile επικεντρώνεται στη γεφύρωση του χάσματος συνδεσιμότητας σε υποεξυπηρετούμενες αγορές, τοποθετώντας τον εαυτό της ως εναλλακτική λύση έναντι των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών φορέων. Η προσέγγιση της εταιρείας περιλαμβάνει όχι μόνο την παροχή υπηρεσιών συνδεσιμότητας αλλά και την υπεράσπιση ενός συστήματος διαμοιρασμού που βασίζεται στο blockchain και υποστηρίζεται από το ιδιόκτητο token της, το World Mobile Token (WMT), και άλλα tokens που βασίζονται στο blockchain Cardano.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα στρατηγικό μείγμα υφιστάμενων υποδομών και καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών. Σε ορισμένες περιοχές, η World Mobile έχει αξιοποιήσει τον “TV white space”, ένα ανεκμετάλλευτο φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών, για τη μετάδοση και λήψη δεδομένων. Σε άλλες περιοχές, έχει προσαρμόσει τη δορυφορική υπηρεσία διαδικτύου Starlink της SpaceX για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών κινητής τηλεφωνίας.

Η παρουσίαση στο Google Play παρουσιάζει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής World Mobile. Ωστόσο, λόγω των διαφορετικών ρυθμιστικών πλαισίων στις διάφορες χώρες, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι καθολικά προσβάσιμες. Η εταιρεία το αναγνωρίζει αυτό, δηλώνοντας: “Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ αυτή η έκδοση εισάγει μια σειρά από συναρπαστικά χαρακτηριστικά, δεν θα είναι όλες οι λειτουργίες καθολικά διαθέσιμες λόγω των διαφορετικών ρυθμιστικών πλαισίων σε διάφορες χώρες”.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η World Mobile προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη SingularityNET, μια εξέχουσα εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και ρομποτικής. Σύμφωνα με επίσημη ανάρτηση στο blog της World Mobile, η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την από κοινού ανάπτυξη και διαχείριση λύσεων εξυπηρέτησης πελατών για την πλατφόρμα της World Mobile. Η εταιρική σχέση περιγράφει επίσης σχέδια για τη διερεύνηση μιας υπηρεσίας δανεισμού και έγκρισης πιστώσεων βασισμένης σε AI και blockchain, σχεδιασμένης να προσαρμόζεται στο ιστορικό πληρωμών και τη φήμη των χρηστών.

Οι προσπάθειες επέκτασης και οι στρατηγικές συνεργασίες του World Mobile υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της να προωθήσει λύσεις συνδεσιμότητας τόσο στις αναδυόμενες όσο και στις καθιερωμένες αγορές. Με την προσέγγιση DeWi και την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής, η εταιρεία συνεχίζει να διαμορφώνει το τοπίο των παγκόσμιων τηλεπικοινωνιών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: