Η δήλωση της Barbie σχετικά με τη συζήτηση για το Bitcoin προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα των κρύπτο

Η Αυστραλή ηθοποιός Margot Robbie, γνωστή για το ρόλο της στην επερχόμενη ταινία Barbie, έκανε πρόσφατα μια δήλωση που προκάλεσε τριγμούς στην κοινότητα των κρύπτο. Σε συνέντευξή της στο Fandango στις 22 Ιουνίου, η Robbie ανέφερε ότι οι συζητήσεις σχετικά με το Bitcoin μεταξύ του συζύγου της, Tom Ackerley, και του τηλεοπτικού παραγωγού David Heyman της θύμισαν τα χαρακτηριστικά του Ken, του φανταστικού συντρόφου της Barbie που υποδύεται ο Ryan Gosling.

Η κοινότητα των κρύπτο στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών προσωπικοτήτων όπως ο Michael Saylor της MicroStrategy και η Layah Heilpern, που επηρεάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντέδρασε με ανάμεικτες αντιδράσεις στα σχόλια του Robbie. Ο Saylor αναφέρθηκε ακόμη και στο Bitcoin ως “Big Ken Energy” σε απάντηση. Ωστόσο, η Layah Heilpern ερμήνευσε διαφορετικά τα σχόλια του Robbie, θεωρώντας τα ως προσβολή προς τους άνδρες που μιλούν για το Bitcoin.

Ο ψυχολόγος Mark Travers από την Awake Therapy προσέφερε μια διαφορετική προοπτική, προτείνοντας ότι η ενέργεια του Ken μπορεί να υποδηλώνει κάποιον που είναι ανιδιοτελής και προσαρμόσιμος σε διάφορες καταστάσεις. Ο Travers τόνισε ότι ο χαρακτήρας του Ken αμφισβητεί τα παραδοσιακά στερεότυπα των φύλων, καθώς αναλαμβάνει υποστηρικτικό ρόλο στο σύμπαν της Barbie.

Η Robbie αναγνώρισε ότι ο ορισμός της “Big Ken Energy” είναι υποκειμενικός και δεν ορίζεται εύκολα. Είναι περισσότερο μια αίσθηση ή ένα συναίσθημα παρά μια συγκεκριμένη ιδιότητα.

Ορισμένα μέλη της κοινότητας των κρύπτο είδαν το σχόλιο της Ρόμπι ως θετικό σημάδι για τον κλάδο. Ο Steven Lubka, διευθύνων σύμβουλος της Swan Bitcoin, εξέφρασε την αισιοδοξία του και μοιράστηκε την πεποίθησή του ότι “είμαστε τόσο πίσω” στις 29 Ιουλίου.

Τα σχόλια της Robbie για το Bitcoin ήταν σύντομα και ουδέτερα, αλλά έρχονται σε μια εποχή που αρκετές διασημότητες αντιμετωπίζουν νομικές αγωγές για τη συμμετοχή τους στην προώθηση κρυπτονομισμάτων. Ο αστέρας του NBA Miami Heat, Jimmy Butler, ζήτησε πρόσφατα να αφαιρεθεί από μια ομαδική αγωγή ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που σχετίζεται με την προώθηση μη εγγεγραμμένων τίτλων από την Binance, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng “CZ” Zhao, μαζί με τους YouTubers Ben Armstrong (BitBoy Crypto) και Graham Stephan, αμφισβητούν επίσης παρόμοιους ισχυρισμούς στην ίδια αγωγή.

Ενώ τα σχόλια της Robbie προκάλεσαν συζητήσεις και διάφορες ερμηνείες εντός της κοινότητας των κρύπτο, μένει να δούμε πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν ή να επηρεάσουν τις αντιλήψεις για το Bitcoin και τους λάτρεις των κρύπτο στο ευρύτερο πλαίσιο του κλάδου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: