Η διάδοση παραπληροφόρησης σχετικά με τον Changpeng Zhao “ήταν ο κανόνας” για τον SBF, λέει ο CSO της Binance

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της FTX Sam Bankman-Fried χρησιμοποίησε το Twitter και άλλα μέσα για να διαδώσει “ψεύτικες φήμες” σχετικά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Binance Changpeng Zhao, σύμφωνα με τον Patrick Hillmann.

Σε ένα νήμα στο Twitter στις 21 Απριλίου, ο Hillmann – ο επικεφαλής στρατηγικής της Binance – δήλωσε ότι ο Bankman-Fried χρησιμοποίησε την επιρροή του για να χαρακτηρίσει τον CZ ως “κακό Κινέζο” μέσω “ψεύτικων φημών” για να διαιωνίσει τις υποτιθέμενες απάτες του στην FTX. Πριν και μετά την υποβολή αίτησης πτώχευσης της FTX τον Νοέμβριο του 2022, η δημόσια σχέση του SBF και του CZ ήταν συχνά ανταγωνιστική, αν και τα δύο ανταλλακτήρια είχαν οικονομικούς δεσμούς.

“Το να δυσφημίζει ο Sam τον CZ ήταν ο κανόνας για εμάς”, δήλωσε ο Hillman. “Δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση να πουλήσει το άχρηστο FTT στα βιβλία της εταιρείας”.

Τον Νοέμβριο, ο CZ ανακοίνωσε σχέδια για τη ρευστοποίηση της θέσης της στο FTX Tokens από το ανταλλακτήριο.

Πριν από την πτώχευση της FTX, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Binance θα εξέταζε το ενδεχόμενο αγοράς του ανταγωνιστή. Όταν η συμφωνία κατέρρευσε και η FTX κατέθεσε αίτηση για το κεφάλαιο 11, οι δύο επικεφαλής του κλάδου αντάλλαξαν αιχμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τον CZ να αποκαλεί τον SBF “απατεώνα” και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της FTX να υποδηλώνει ότι ο Zhao είπε ψέματα για τις συζητήσεις εξαγοράς.

Ο Zhao συνεχίζει να ηγείται της Binance ως διευθύνων σύμβουλος και δημοσιεύει τακτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω αλλαγών στο ρυθμιστικό περιβάλλον για τις εταιρείες κρύπτο. Ο Bankman-Fried, αντίθετα, αντιμετωπίζει 13 ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με δωροδοκία και απάτη μέσω καλωδίων, και έχει μόνο περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο ως μέρος των όρων εγγύησης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: