Η Deutsche Telekom αποκαλύπτει τα σχέδια για την πρωτοβουλία εξόρυξης Bitcoin στην εκδήλωση BTC στην Πράγα

Η Deutsche Telekom αποκάλυψε τα σχέδιά της να ασχοληθεί με την εξόρυξη Bitcoin, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προσπαθειών της για κρυπτονομίσματα.

Από το 2023, ο γίγαντας των τηλεπικοινωνιών συμμετέχει ενεργά στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, λειτουργώντας έναν κόμβο Bitcoin και διαχειριζόμενος κόμβους στο δίκτυο Bitcoin Lightning Network.

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στο BTC Prague, ο Dirk Röder, επικεφαλής του τμήματος υποδομών και λύσεων Web3 της Deutsche Telekom, μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές τους:

“Από το 2023, συμμετέχουμε ενεργά στο οικοσύστημα Bitcoin, λειτουργώντας έναν κόμβο Bitcoin και κόμβους Bitcoin Lightning. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε σύντομα αυτό που αναφέρω ως ψηφιακή νομισματική φωτοσύνθεση”.

Όταν πιέστηκε από τον πρώην δημοσιογράφο του Cointelegraph Joseph Hall να διευκρινίσει τι εννοούσε με τον όρο “ψηφιακή νομισματική φωτοσύνθεση”, ο Röder δήλωσε απλώς: “Θα το κάνουμε”.

Η εταιρεία είναι βαθιά ριζωμένη στις τεχνολογίες Web3, καθώς είναι επικυρωτής του Polygon από τον Ιούνιο του 2023. Ο ρόλος αυτός επέτρεψε στην Deutsche Telekom να αξιοποιήσει αποτελεσματικά την ισχυρή υποδομή της και να αξιοποιήσει νέες πηγές εσόδων.

Ως ένας από τους 100 επικυρωτές, συμβάλλει στις υπηρεσίες στοιχηματισμού και επικύρωσης στο δίκτυο Polygon για πάνω από ένα χρόνο, υποστηρίζοντας τον μηχανισμό συναίνεσης proof-of-stake του δικτύου.

Fetch.ai validator από τον Φεβρουάριο

Τον Φεβρουάριο, η Deutsche Telekom επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο Web3, συνεργαζόμενη με τη Fetch.ai, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Ενεργώντας ως επικυρωτής στo blockchain Fetch.ai, η εταιρεία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη των αυτόνομων πρακτόρων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσει η Fetch.ai. Αυτοί οι πράκτορες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καινοτόμες λύσεις σε διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η αυτοκινητοβιομηχανία, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και η ψηφιακή ταυτότητα, με τη διαχείριση πόρων, την εκτέλεση συναλλαγών και τη βελτιστοποίηση των ροών κυκλοφορίας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: