Ο Ντόναλντ Τραμπ υπόσχεται να τερματίσει τον “πόλεμο κατά των κρύπτο” του Τζο Μπάιντεν

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύτηκε να τερματίσει τον “πόλεμο κατά των κρύπτο”, όπως τον αποκαλεί, της σημερινής κυβέρνησης, εάν κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές.

Μιλώντας στο West Palm Beach της Φλόριντα για τα 78α γενέθλιά του στις 14 Ιουνίου, ο Τραμπ δήλωσε: “Θα τερματίσω τον πόλεμο του Τζο Μπάιντεν κατά των κρύπτο και θα διασφαλίσουμε ότι το μέλλον των κρύπτο και το μέλλον του Bitcoin είναι εξασφαλισμένο στην Αμερική. Θα επικεντρώσουμε μεγάλο μέρος των προσπαθειών μας εδώ, ειδικά στη Φλόριντα”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ εκφράζει την αποδοκιμασία του για την προσέγγιση του προέδρου Τζο Μπάιντεν στα κρύπτο. Στις 26 Μαΐου επέκρινε τις πολιτικές του Μπάιντεν, επιμένοντας ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να συμβιβαστούν με λιγότερο από έναν ηγετικό ρόλο στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Σε μια ανάρτηση στο Truth Social με ημερομηνία 25 Μαΐου, ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Μπάιντεν ως “Crooked Joe Biden, ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας”, υποστηρίζοντας ότι ο Μπάιντεν επιθυμεί ο τομέας των κρυπτονομισμάτων να “πεθάνει αργά και οδυνηρά”. Ο Τραμπ υποστήριξε: “Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ επί των ημερών μου”.

Καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές του 2024, με την ψηφοφορία να έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, ο Τραμπ θα αναμετρηθεί με τον Μπάιντεν.

Η δέσμευσή του να καταστήσει τη Φλόριντα βασικό παράγοντα στον κόσμο των κρύπτο ακολουθεί την πρόσφατη αναγνώριση της πολιτείας ως “καλύτερη πολιτεία” για τη φορολόγηση κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την CoinLedger.

Η CoinLedger υπογράμμισε την απουσία πολιτειακού φόρου εισοδήματος στη Φλόριντα και το ρυθμιστικό περιβάλλον που υποστηρίζει τα κρύπτο, το οποίο περιλαμβάνει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διακανονίζουν τα πολιτειακά τέλη με τη χρήση κρυπτονομισμάτων, ως παράγοντες για την κορυφαία κατάταξη. Αντίθετα, η Νέα Υόρκη σημειώθηκε ως η λιγότερο ευνοϊκή πολιτεία.

Επιπλέον, στις 12 Ιουνίου, ο Τραμπ εξέφρασε την υποστήριξή του στον τομέα εξόρυξης Bitcoin, εκφράζοντας την επιθυμία του οι Ηνωμένες Πολιτείες να φιλοξενήσουν όλες τις μελλοντικές δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: