Η Coinbase εξετάζει τη δημιουργία πλατφόρμας συναλλαγών εκτός ΗΠΑ: Bloomberg

Η Coinbase με έδρα τις ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο εξωτερικό και συζητά την κίνηση με θεσμικούς πελάτες, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια.

Δεν έχει ληφθεί απόφαση για την τοποθεσία μιας τέτοιας πλατφόρμας συναλλαγών, η οποία έρχεται καθώς οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ καταστρέφουν τα κρυπτονομίσματα, ανέφερε το Bloomberg.

Η ρυθμιστική δράση κατά του κλάδου εντάθηκε μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX τον Νοέμβριο. Το πρόσφατο κλείσιμο της Silvergate Bank, της Signature Bank και της Silicon Valley Bank, που ήταν όλα κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένα με τα κρύπτο, προειδοποίησε ακόμη περισσότερο τους νομοθέτες.

Η Coinbase δεν είναι μόνη. Αρκετές άλλες αμερικανικές εταιρείες κρύπτο ψάχνουν να βρουν νέους τραπεζικούς συνεργάτες σε άλλες δικαιοδοσίες . Η Sygnum στην Ελβετία και η Bank Frick στο Λιχτενστάιν είπαν στο CoinDesk ότι έχουν λάβει έναν αυξανόμενο αριθμό αιτημάτων για άνοιγμα λογαριασμών από υπεράκτιες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εδρεύουν στις ΗΠΑ

Ένας εκπρόσωπος της Coinbase είπε στο CoinDesk ότι καθώς το ανταλλακτήριο επιδιώκει να αυξήσει την παγκόσμια υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, αξιολογεί τις γεωγραφικές επιλογές και συναντά “με κυβερνητικούς αξιωματούχους σε ρυθμιστικές δικαιοδοσίες με υψηλούς φραγμούς”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/03/17/coinbase-is-weighing-setting-up-non-us-trading-platform-bloomberg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: