Η Binance εγκαινιάζει υπηρεσίες cloud εξόρυξης Bitcoin εν μέσω της καταστολής της SEC στις ΗΠΑ

Το ανταλλακτήριο Binance ανακοίνωσε την έναρξη νέων προϊόντων εξόρυξης που βασίζονται σε συνδρομή και είναι αφιερωμένα στο Bitcoin.


Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Από τις 15 Ιουνίου, οι χρήστες που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη Bitcoin αλλά δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό μπορούν να εγγραφούν στις υπηρεσίες εξόρυξης cloud της Binance και να αγοράσουν hashrates για το ίδιο. Το hashrate είναι η υπολογιστική ισχύς που απαιτείται για την επιβεβαίωση και τη νομιμοποίηση των συναλλαγών Bitcoin μέσω του blockchain.

Η Binance πωλεί επί του παρόντος 1 Terahash ανά δευτερόλεπτο (Th/s) στα 10,7280 δολάρια, τα οποία κατανέμονται μεταξύ του hashrate και του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στα 1,17 δολάρια και 9,558 δολάρια αντίστοιχα. Ένας υψηλότερος αριθμός hashrate αυξάνει την πιθανότητα υψηλότερου εισοδήματος όσον αφορά τα Bitcoin που κερδίζονται μέσω της εξόρυξης.

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Η συνδρομητική υπηρεσία εξόρυξης BTC της Binance θα είναι ενεργή για 180 ημέρες, δηλαδή περίπου έξι μήνες. Για κάθε TH/s που αγοράζεται, οι χρήστες θα μπορούν να κερδίζουν 0,0004338 BTC κατά τη διάρκεια του χρονοδιαγράμματος.

Καθώς το προϊόν λανσάρεται στον παγκόσμιο ιστότοπο της Binance, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τους επενδυτές κρύπτο που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε προηγούμενη δήλωσή της στο Cointelegraph σχετικά με την πρόσφατη καταστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις ΗΠΑ, η Binance διευκρίνισε ότι “το Binance.com είναι μια ξεχωριστή οντότητα και οι χρήστες μας δεν θα επηρεαστούν από τα ζητήματα στο Binance.US”.

Για να καταπολεμήσει τους ισχυρισμούς της SEC, η Binance.US προσέλαβε τον πρώην συνδιευθυντή επιβολής της SEC George Canellos ως μέλος της νομικής της ομάδας.

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Αντιδρώντας στην υποτιθέμενη εξέλιξη, “η Binance προετοιμάζεται σαφώς για ποινική δίωξη και συνεχίζει να προσλαμβάνει τους καλύτερους δικηγόρους υπεράσπισης στον κόσμο”, δήλωσε στο Twitter ο πρώην επικεφαλής της SEC για την επιβολή του διαδικτύου John Reed Stark.

Ο νομικός έλεγχος ξεκίνησε όταν η SEC ισχυρίστηκε ότι ο αμερικανικός βραχίονας της Binance λειτουργούσε ως unregistered exchange, broker και clearing agency. Μετά τις ενέργειες της SEC, στις 9 Ιουνίου, η Binance.US ανακοίνωσε την αναστολή των καταθέσεων σε δολάρια ΗΠΑ και ενδεχομένως την παύση των αναλήψεων σε fiat, ξεκινώντας ήδη από τις 13 Ιουνίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: