Η Brickken επιλέχθηκε για ένταξη στο ευρωπαϊκό ρυθμιστικό Sandbox Blockchain

Η Brickken, με έδρα τη Βαρκελώνη, ηγέτης στον τομέα του tokenization περιουσιακών στοιχείων, συμμετέχει πλέον στο ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο Blockchain και Distributed Ledger Technologies (DLT), το οποίο ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το εν λόγω sandbox αποτελεί καίρια εξέλιξη για τους καινοτόμους του blockchain, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα νομικά πλαίσια και τις ρυθμιστικές γνώσεις για να εφαρμόσουν με αυτοπεποίθηση τις τεχνολογίες τους στην αγορά. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εξάλειψη των νομικών αβεβαιοτήτων και στη διευκόλυνση της βαθύτερης κατανόησης των εφαρμογών blockchain μέσω της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ των παρόχων τεχνολογίας και των ρυθμιστικών φορέων.

Η Brickken, η οποία έχει αναγνωριστεί στο παρελθόν στο πρόγραμμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της PwC και έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με τις Chainlink, Psalion και Keyrock, συνεχίζει να διαπρέπει στον τομέα. Αυτές οι συνεργασίες είναι απαραίτητες, καθώς συμβάλλουν στον καθορισμό ασφαλών και αποτελεσματικών πρακτικών για την ενσωμάτωση του blockchain εντός θεσμικών πλαισίων. Η startup ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδό της στο sandbox, τονίζοντας τη δέσμευσή της να ενισχύσει τη ρυθμιστική συμμόρφωση και την αποδοχή της αγοράς για τα tokenized περιουσιακά στοιχεία της, τα οποία ήδη αποτιμώνται σε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Το sandbox θα λειτουργήσει ως ένα κρίσιμο περιβάλλον για την προώθηση των συζητήσεων και τη μεταφορά γνώσεων σχετικά με την τεχνολογία blockchain μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η ένταξη της Brickken θα της επιτρέψει να βελτιώσει τις προσφορές της, ενισχύοντας έτσι την ελκυστικότητά της σε θεσμικούς πελάτες, διαχειριστές της αγοράς και εκδότες ομολόγων και βοηθώντας τη να διεισδύσει σε νέες αγορές.

Ο Edwin Mata, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Brickken, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας: “Η ένταξη στο European Regulatory Sandbox αποτελεί απόδειξη της καινοτόμου προσέγγισής μας για την εφαρμογή του blockchain στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων σε πραγματικό κόσμο. Μας επιτρέπει να ευθυγραμμιστούμε στενότερα με τα ρυθμιστικά πρότυπα και να συνεργαστούμε με άλλους ηγέτες του κλάδου για την ενίσχυση του οικοσυστήματος blockchain”.

Το επίτευγμα αυτό ακολουθεί σε στενή συνέχεια της αποδοχής της Brickken στο διάσημο πρόγραμμα Scale της PwC για τη χρήση tokenization και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, οι στρατηγικές συμμαχίες της εταιρείας με γίγαντες του κλάδου, όπως η Psalion και η Chainlink, αναδεικνύουν τη συνεχή επίδρασή της στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τοπίο.

Σε συνεργασία με την Coinbase, η Brickken θα αξιοποιήσει την εμπειρογνωμοσύνη της για την ανάπτυξη ισχυρών υποδομών για τη tokenization περιουσιακών στοιχείων, διασφαλίζοντας ασφαλείς και συμβατές πρακτικές της αγοράς. Από την ίδρυσή της το 2020 από τους Edwin Mata, Yassir Haouati, Bram Duindam και Dario Lo Buglio, η Brickken έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε 14 χώρες και υπερδιπλασιάζοντας την πελατειακή της βάση μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Η πλατφόρμα της Brickken προσφέρει ολοκληρωμένα εργαλεία διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να συμβολαιοποιήσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι υπηρεσίες της είναι ζωτικής σημασίας για τομείς που κυμαίνονται από την ακίνητη περιουσία έως το επιχειρηματικό κεφάλαιο, παρέχοντας κλιμακούμενες και ασφαλείς λύσεις για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Σχετικά με το Brickken

Η Brickken κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των tokenization Real World Asset (RWA), με τη σουίτα Digital Asset Suite που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να εμπορεύονται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου. Η πλατφόρμα υποστηρίζει παγκόσμιες επενδυτικές ευκαιρίες μέσω της κλασματοποίησης περιουσιακών στοιχείων και των εξορθολογισμένων διαδικασιών συμμόρφωσης, ενισχύοντας την πρόσβαση στο κεφάλαιο και την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών για το ποικίλο πελατολόγιό της, το οποίο περιλαμβάνει ιδρύματα, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και τράπεζες. Μέχρι σήμερα, η Brickken έχει tokenized περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε 14 δικαιοδοσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brickken και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://brickken.com/links

Επαφές με τα ΜΜΕ Πρακτορείο δημοσίων σχέσεων: Bambu PR

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: