Η Bitcoin Depot, μια κορυφαία εταιρεία ATM κρυπτονομισμάτων, πρόκειται να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο Nasdaq από τις 3 Ιουλίου.

Η Bitcoin Depot, μια εξέχουσα εταιρεία ATM κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκάλυψε τα σχέδιά της να εισαχθεί στο χρηματιστήριο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας συμφωνίας συγχώνευσης. Η εταιρεία fintech GSR II Meteora Acquisition Corporation επιβεβαίωσε στις 30 Ιουνίου ότι οι μέτοχοί της ενέκριναν τη συγχώνευση, επιτρέποντάς της να ενεργεί ως εταιρεία εξαγοράς ειδικού σκοπού για την Bitcoin Depot. Η συγχώνευση, η οποία αναφέρθηκε αρχικά τον Αύγουστο του 2022 και αποτιμήθηκε σε 885 εκατομμύρια δολάρια, θα επιτρέψει στους επενδυτές να αποκτήσουν έκθεση στο Bitcoin Depot στο χρηματιστήριο Nasdaq από τις 3 Ιουλίου.

Ο Brandon Mintz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bitcoin Depot, τόνισε ότι η συγχώνευση αποσκοπεί στην υποστήριξη των προοπτικών ανάπτυξης της εταιρείας και στην προώθηση της υιοθέτησης του Bitcoin στη Βόρεια Αμερική. Οι επενδυτές θα μπορούν να βρίσκουν τις μετοχές της Bitcoin Depot με τα σύμβολα BTM και BTMWW, που αντιπροσωπεύουν τις κοινές μετοχές και τα δημόσια warrants της, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνεται ο ρυθμιστικός έλεγχος για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατες αγωγές που κατατέθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά των ανταλλακτηρίων Binance και Coinbase έχουν αναδείξει τις ανησυχίες σχετικά με υποτιθέμενες προσφορές unregistered securities. Ωστόσο, επενδυτικά οχήματα με έκθεση σε κρυπτονομίσματα, όπως η αίτηση της BlackRock για ένα spot Bitcoin exchange-traded fund, καταδεικνύουν ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον κλάδο.

Η Bitcoin Depot, η οποία ιδρύθηκε το 2016, συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών ATM κρυπτονομισμάτων στη Βόρεια Αμερική, διαθέτοντας πάνω από 9.130 τοποθεσίες, όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της. Τον Μάιο, ένας άλλος πάροχος ΑΤΜ, η Bitcoin of America, ανακοίνωσε το κλείσιμο των δραστηριοτήτων της στο Κονέκτικατ μετά από ρυθμιστικές ενέργειες του Τμήματος Τραπεζών της πολιτείας, το οποίο ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία δεν διέθετε την απαραίτητη αδειοδότηση.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: