Η Binance.US καταγγέλλει τα αιτήματα του δικαστηρίου της SEC ως «παράλογα» στην τελευταία κατάθεση

Η Binance.US έδωσε μια ισχυρή απάντηση στις πρόσφατες εξελίξεις στη συνεχιζόμενη νομική μάχη της με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Σε αυτό που φαίνεται να είναι μια στρατηγική κίνηση, το ανταλλακτήριο έκρινε τα περισσότερα από τα αιτήματα της SEC ως “παράλογα” και “αδικαιολόγητα επαχθή”.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, οι νομικοί εκπρόσωποι της BAM Trading Services, του διαχειριστή της Binance.US, υπέβαλαν εμπιστευτικά έγγραφα που αντιτίθενται στις προσπάθειες της SEC να αποσπάσει πρόσθετες πληροφορίες από το ανταλλακτήριο. Στα επιχειρήματά τους, οι εναγόμενοι υποστήριξαν ότι τα αιτήματα της SEC για παραγωγή και ανακρίσεις ξεπερνούσαν κατά πολύ τα λογικά όρια και ήταν εκτός του πεδίου εφαρμογής της προηγουμένως συμφωνηθείσας διαταγής συναίνεσης.

Η καρδιά του θέματος έγκειται στην επιδίωξη της SEC για σαφήνεια, με τις απαιτήσεις της ρυθμιστικής αρχής για την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου της BAM Brian Shroder και του οικονομικού διευθυντή Jasmine Lee να χαρακτηρίζονται ως “παράλογες” από τη νομική ομάδα της BAM. Υπογράμμισαν ότι οι Shroder και Lee δεν διαθέτουν μοναδικές γνώσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της καθημερινής διαχείρισης που σχετίζονται με τη φύλαξη και τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων των πελατών στην Binance.US.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, η BAM έχει διαθέσει πολυάριθμους μάρτυρες που διαθέτουν βαθύτερη κατανόηση των λειτουργιών του ανταλλακτηρίου, συμπεριλαμβανομένου του Chief Information Security Officer Erik Kellogg. Υποστήριξαν ότι η επιβάρυνση που επιβάλλεται από την κατάθεση των Shroder και Lee αντισταθμίζει κατά πολύ τα όποια πιθανά οφέλη, με την αιτούμενη αποκάλυψη να είναι δυσανάλογη σε σχέση με τις απαιτήσεις που προβλέπονται στην απόφαση συναίνεσης.

Επιπλέον, η νομική ομάδα της BAM αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της SEC, ισχυριζόμενη ότι η ρυθμιστική αρχή εξακολουθεί να μην διαθέτει ουσιώδη στοιχεία για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της περί εκτροπής περιουσιακών στοιχείων. Ισχυρίστηκαν ότι οι ισχυρισμοί της SEC, που αποτελούν τη βάση της αντίθετης αίτησης για την επιβολή, είναι “παραπλανητικοί και λανθασμένοι”.

Οι δικηγόροι επεσήμαναν επίσης μια σημαντική ανακολουθία μεταξύ της ευρείας προσέγγισης της SEC και των περιορισμένων διατάξεων ταχείας ανακάλυψης που συμφωνήθηκαν στην απόφαση συναίνεσης. Αυτή η ασυμφωνία, υποστήριξαν, αναδεικνύει μια “πλήρη αποσύνδεση” μεταξύ της τακτικής της SEC και του πλαισίου που έχει καθοριστεί για την υπόθεση.

Αυτή η απάντηση της BAM έρχεται στον απόηχο μιας συνεργατικής κίνησης της SEC και της Binance για την κατάθεση προστατευτικής αίτησης. Αυτή η κίνηση, που υποβλήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει τα μέρη που συμφωνούν να κρατήσουν εμπιστευτικές πληροφορίες σφραγισμένες από τη δημόσια πρόσβαση. Το εν λόγω προστατευόμενο υλικό θα περιορίζεται σε εξουσιοδοτημένα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του δικαστή, των νομικών εκπροσώπων, των εναγόντων και των κατηγορουμένων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: