Η BinanceUS υπαναχωρεί από την αγορά περιουσιακών στοιχείων Voyager ύψους $1 δις, κατηγορώντας το ρυθμιστικό περιβάλλον

Η BinanceUS υπαναχώρησε από τη συμφωνία της για αγορά 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων περιουσιακών στοιχείων της Voyager Digital, ανακοίνωσε η εταιρεία σε tweet. Έριξε την ευθύνη για την κίνηση «στο εχθρικό και αβέβαιο ρυθμιστικό κλίμα στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η Voyager, η Voyager Official Committee of Unsecured Creditors και η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέληξαν σε συμφωνία στις 19 Απριλίου για να προχωρήσει η αγορά. Η συμφωνία είχε μπλοκαριστεί στις 28 Μαρτίου με επείγουσα αναστολή που χορηγήθηκε από δικαστή, ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ άσκησε έφεση κατά του σχεδίου πτώχευσης της Voyager.

Τόσο η Voyager όσο και η Επίσημη Επιτροπή Μη Εξασφαλισμένων Πιστωτών της Voyager έγραψαν στο Twitter την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν από την ανακοίνωση της BinanceUS. Η Επίσημη Επιτροπή Μη Εξασφαλισμένων Πιστωτών της Voyager έγραψε στο Twitter:

“Η Επιτροπή είναι απίστευτα απογοητευμένη με αυτή την απόφαση και διερευνά πιθανές αξιώσεις κατά της BinanceUS.”

Από την πλευρά της, η Binance.US δήλωσε ότι αποφάσισε να “ασκήσει το δικαίωμά της να τερματίσει τη συμφωνία αγοράς περιουσιακών στοιχείων”.

“Ενώ η ελπίδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ήταν να βοηθήσουμε τους πελάτες της Voyager να αποκτήσουν πρόσβαση στα κρυπτονόματά τους, το εχθρικό και αβέβαιο ρυθμιστικό κλίμα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει εισάγει ένα απρόβλεπτο λειτουργικό περιβάλλον που επηρεάζει ολόκληρη την αμερικανική επιχειρηματική κοινότητα”, δήλωσε το ανταλλακτήριο.

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε την Binance.US στην αλλαγή γνώμης, καθώς ήταν σίγουρα ήδη εξοικειωμένη με το ρυθμιστικό περιβάλλον των ΗΠΑ. Η κοινότητα κρύπτο του Twitter αντέδρασε με κάποια συμπάθεια για την BinanceUS.

“Εκπλήσσομαι που η Binance άντεξε τόσο πολύ όσο άντεξε. Εγώ θα είχα εγκαταλείψει εδώ και πολύ καιρό με όλη την παρενόχληση από την κυβέρνηση”, έγραψε στο Twitter ο StephenEllis_PR. Άλλοι ήταν πιο ανένδοτοι στην καταδίκη τους.

“Αλήθεια, αφού έχετε όλες τις πληροφορίες μας ως πελάτες; Πληρώσατε λοιπόν 10 εκατομμύρια για εμάς. Εγώ λέω ότι κάνατε μια συμφωνία σε αυτό”, απάντησε ο donterw στο Binance.US.

Τόσο η Voyager όσο και η επιτροπή πιστωτών δήλωσαν ότι θα ασχοληθούν τώρα με την “επιλογή εναλλαγής” της διανομής μετρητών και κρύπτο στους πελάτες απευθείας μέσω της πλατφόρμας Voyager.

Η Voyager κήρυξε πτώχευση στις 5 Ιουλίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: