Η Binance.US δεν μπορεί να βρει τραπεζικούς συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες: Έκθεση

Ο βραχίονας των Ηνωμένων Πολιτειών του παγκόσμιου ανταλλακτηρίου Binance αντιμετωπίζει προκλήσεις όσον αφορά τη δημιουργία ενός νέου τραπεζικού εταίρου που θα χρησιμεύσει ως ράμπα εισόδου και εξόδου για τους πελάτες του στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal στις 8 Απριλίου.

Οι πρόσφατες αποτυχίες της Silvergate και της Signature Bank άφησαν την Binance.US χωρίς τραπεζικές υπηρεσίες, εξαρτώμενη από τράπεζες μεσάζοντες για την αποθήκευση κεφαλαίων για λογαριασμό της, σύμφωνα με την WSJ, επικαλούμενη “άτομα που γνωρίζουν το θέμα”.

Η ρυθμιστική καταστολή των τραπεζών με πελάτες κρύπτο είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στους αγώνες του ανταλλακτηρίου. Τον Μάρτιο, η Επιτροπή Εμπορευματικών Συμβολαίων Συναλλαγών (CFTC) των ΗΠΑ μήνυσε την Binance Holdings και τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Changpeng “CZ” Zhao, για υποτιθέμενες παραβάσεις στις συναλλαγές. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας της CFTC από το 2021.

Η Binance.US χρειάζεται μια τράπεζα για να κρατάει απευθείας τα δολάρια ΗΠΑ των πελατών της, αλλά οι πρόσφατες προσπάθειες για τη δημιουργία άμεσων τραπεζικών σχέσεων με τράπεζες, όπως η Cross River Bank και η Customers Bancorp, απέτυχαν.

Οι πελάτες της Binance.US έχουν επηρεαστεί από την απουσία άμεσης τράπεζας. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση της κατάστασης, το ανταλλακτήριο ανέφερε ότι “μεταβαίνει σε νέους παρόχους τραπεζικών υπηρεσιών και υπηρεσιών πληρωμών κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων”, προσθέτοντας ότι ορισμένες υπηρεσίες καταθέσεων σε δολάρια ΗΠΑ θα επηρεαστούν προσωρινά κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

Επί του παρόντος, η Binance.US κατέχει κεφάλαια πελατών μέσω της εταιρείας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Prime Trust. Εκπρόσωπος της Prime Trust δήλωσε ότι όλα τα κεφάλαια που λαμβάνονται από τους πελάτες αποθηκεύονται μέσω των τραπεζικών συνεργατών της.

“Συνεργαζόμαστε με πολλούς παρόχους τραπεζικών υπηρεσιών και πληρωμών με έδρα τις ΗΠΑ και συνεχίζουμε να εντάξουμε νέους συνεργάτες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε τα εσωτερικά μας συστήματα για να δημιουργήσουμε μια πιο σταθερή πλατφόρμα fiat και να προσφέρουμε πρόσθετες υπηρεσίες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Binance.US στη WSJ.

Η Binance.US λειτουργεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον με αυτό που βιώνουν οι εταιρείες κρύπτο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι τράπεζες απομακρύνονται από την αποδοχή πελατών από τον τομέα των κρύπτο. Οι λίγες τράπεζες που εξακολουθούν να συνεργάζονται με εταιρείες κρύπτο στο Ηνωμένο Βασίλειο ζητούν περισσότερα έγγραφα και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούν τις συναλλαγές των πελατών τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: