Η Binance θα χάσει τον πάροχο της βρετανικής λίρας on- και off-ramp σε 9 εβδομάδες

Η Binance προσπαθεί να βρει έναν νέο συνεργάτη υπηρεσιών για να επεξεργάζεται μεταφορές βρετανικών λιρών στην πλατφόρμα συναλλαγών της, αφού ο σημερινός συνεργάτης της, Skrill Limited, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες στο ανταλλακτήριο κρύπτο. 

Η Binance εξήγησε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 13 Μαρτίου στους “Binancians” ότι η Skrill θα σταματήσει να επεξεργάζεται καταθέσεις και αναλήψεις λιρών μέσω τραπεζικής μεταφοράς με την “Υπηρεσία Ταχύτερων Πληρωμών” και την κάρτα της στις 22 Μαΐου.

«Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι ο συνεργάτης μας σε GBP fiat, Skrill Limited, μας ενημέρωσε ότι θα σταματήσει να προσφέρει υπηρεσίες fiat GBP, συγκεκριμένα καταθέσεις και αναλήψεις μέσω Faster Payments και κάρτας, στους χρήστες του Binance», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Email της Binance προς τους χρήστες σχετικά με την αναστολή της υπηρεσίας GBP. Πηγή: Twitter

Η πλατφόρμα συναλλαγών πρόσθεσε ότι «εργάζονται σκληρά για να βρουν έναν εναλλακτικό πάροχο» για να παρέχουν υπηρεσίες λίρας Βρετανίας εντός και εκτός ράμπας στους χρήστες το συντομότερο δυνατό.

Έχει περίπου εννέα εβδομάδες για να βρει μια εναλλακτική προτού η Skrill τερματίσει τις υπηρεσίες της.

Ωστόσο, η Binance επιβεβαίωσε ότι η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους λογαριασμούς Binance ή οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες του Binance.com.

Ένας εκπρόσωπος της Binance είπε ότι οι μεταφορές λιρών ανεστάλησαν στις 13 Μαρτίου για νέους χρήστες και ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα υπόλοιπα λίρας τους στο μεταξύ:

«Αυτή η αλλαγή επηρεάζει λιγότερο από το 1% των χρηστών του Binance. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι αυτές οι υπηρεσίες εκτιμώνται από τους χρήστες μας και η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να βρει μια εναλλακτική λύση για αυτές.”

«Εν τω μεταξύ, όλες οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης άλλων νομισμάτων fiat καθώς και η αγορά και η πώληση κρύπτο στο Binance.com παραμένουν ανεπηρέαστες, συμπεριλαμβανομένης της τραπεζικής μεταφοράς με χρήση ενός από τα άλλα νομίσματα fiat που υποστηρίζονται από την Binance και της αγοράς και πώλησης κρύπτο απευθείας μέσω πίστωσης ή χρεωστική κάρτα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Βήματα για την κατάθεση GBP στο Binance. Πηγή: Binance.

Αυτό δεν είναι το μόνο δίλημμα παρόχου υπηρεσιών που έχει αντιμετωπίσει η Binance τον τελευταίο καιρό.

Η Binance ανέστειλε προσωρινά τις τραπεζικές μεταφορές σε δολάρια ΗΠΑ στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά δεν παρείχε εξηγήσεις σχετικά με το γιατί λέγοντας απλώς ότι θα λειτουργούσε για την επανεκκίνηση της λειτουργίας το συντομότερο δυνατό. Εκείνη την εποχή, η διακοπή δεν ίσχυε για την ανεξάρτητη οντότητα που εδρεύει στις ΗΠΑ, Binance.US.

Στις 21 Ιανουαρίου, η Binance ανακοίνωσε επίσης ότι ο κύριος τραπεζικός εταίρος της – η Signature Bank που (έχει κλείσει τώρα) –  θα απαγόρευε τις μεταφορές σε δολάρια ΗΠΑ κάτω των 100.000 $ στην πλατφόρμα συναλλαγών. Αυτή η υπηρεσία σταμάτησε την 1η Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια, η Binance ανακοίνωσε στις 23 Ιανουαρίου ότι οι χρήστες του Binance από 143 χώρες δεν θα έχουν πλέον καθόλου πρόσβαση στο κανάλι τραπεζικών καταθέσεων και αναλήψεων σε δολάρια ΗΠΑ SWIFT.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Γαλλία και η Γερμανία ήταν μερικές από τις λίγες χώρες που έκαναν την περικοπή.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-to-lose-its-gbp-on-and-off-ramp-provider-in-9-weeks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: