Η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin ανατρέπει τον τεχνολογικό γίγαντα Meta, διευρύνει το χάσμα στη Visa

Παρά την ταραχώδη εβδομάδα για τα κρυπτονομίσματα μετά την πτώση της Silicon Valley Bank (SVB) και της Signature Bank, η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin κατάφερε να ανατρέψει αυτή του τεχνολογικού γίγαντα Meta.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης,  τα στοιχεία από το Companies Market Cap δείχνουν ότι η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin έφτασε τα 471,86 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τα 469 δισεκατομμύρια δολάρια της Meta.

Το Companies Market Cap παρέχει παρακολούθηση και κατάταξη σε πραγματικό χρόνο των κεφαλαίων αγοράς για κρυπτονομίσματα , δημόσιες εταιρείες, πολύτιμα μέταλλα και αμοιβαία κεφάλαια που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια.

Η ισχύς του Bitcoin σε σύγκριση με άλλα περιουσιακά στοιχεία. Πηγή: Companies Market Cap

Μόλις 24 ώρες νωρίτερα, η κεφαλαιοποίηση της BTC ήταν σχεδόν 37 δισεκατομμύρια δολάρια χαμηλότερα από την Meta, διαμορφώνοντας τα 433,49 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin αυξήθηκε κατά 9,7% τις τελευταίες 24 ώρες, ωθώντας το κρυπτονόμισμα να βρίσκεται στην 11η θέση μεταξύ των κορυφαίων περιουσιακών στοιχείων ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς, ακριβώς κάτω από την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla.

To BTC είχε ανατρέψει το ανώτατο όριο αγοράς του κολοσσού επεξεργασίας πληρωμών Visa για τρίτη φορά στην ιστορία, τοποθετώντας την ακριβώς μπροστά από την εταιρεία πληρωμών.

Το χάσμα μεταξύ των δύο κεφαλαίων αγοράς είναι πλέον πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και εξακολουθεί να απέχει αρκετά από τον χρυσό, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με κεφαλαιοποίηση 12,59 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ακολουθούμενη από την Apple στη δεύτερη θέση με κεφαλαιοποίηση 2,380 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η τιμή του BTC έχει αυξηθεί 8,72% τις τελευταίες 24 ώρες , διαμορφώνοντας τα 24.441 $.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-market-cap-flips-tech-giant-meta-widens-gap-on-visa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: