Η Binance θα χάσει την υποστήριξη του τραπεζικού εταίρου της στο ευρώ αλλά θα μεταβεί σε νέο πάροχο υπηρεσιών για καταθέσεις και αναλήψεις σε ευρώ

Η Paysafe Payment Solutions, ο σημερινός τραπεζικός συνεργάτης του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance, δεν θα παρέχει πλέον υποστήριξη στην πλατφόρμα, σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις που εστάλησαν στους χρήστες του Binance.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν οι πελάτες, η Binance ανέφερε ότι η υποστήριξη σε ευρώ που προσφέρει η Paysafe θα λήξει στις 25 Σεπτεμβρίου 2023. Το ανταλλακτήριο σχεδιάζει να μεταβεί σε νέο πάροχο υπηρεσιών για καταθέσεις και αναλήψεις σε ευρώ μέσω τραπεζικής μεταφοράς SEPA, αν και ο συγκεκριμένος πάροχος δεν αποκαλύφθηκε.

Εκπρόσωπος της Binance ενημέρωσε το CryptoNea ότι οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν ορισμένες αλλαγές όταν διακοπεί η υπηρεσία:

“Οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία για τις καταθέσεις στους λογαριασμούς τους στην Binance και ενδέχεται να τους ζητηθεί να αποδεχθούν νέους όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες SEPA μετά από αυτή την ημερομηνία”.

Μέχρι τη μετάβαση, η Binance διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι όλες οι τρέχουσες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης άλλων fiat νομισμάτων, καθώς και η αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στο Binance.com, θα παραμείνουν ανεπηρέαστες.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η Binance διευκρίνισε στο CryptoNea ότι αυτή η ανακοίνωση σχετικά με τις πληρωμές σε ευρώ δεν σχετίζεται με την πρόσφατη απόσυρση του ανταλλακτηρίου από αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τους τελευταίους μήνες, το Binance αντιμετώπισε ρυθμιστικές προκλήσεις από τις αρχές σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας στην αναστολή των δραστηριοτήτων του σε διάφορες δικαιοδοσίες.

Εν μέσω της παγκόσμιας αβεβαιότητας, ο Alex Chehade, γενικός διευθυντής της Binance στο Ντουμπάι, τόνισε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως ελκυστικό προορισμό για τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης, λόγω της ρυθμιστικής σαφήνειας και της ανοικτής στάσης της απέναντι στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: