Η Binance στοχεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως βασικό κόμβο για μελλοντικές δραστηριότητες

Εν μέσω της αντιμετώπισης ρυθμιστικών προκλήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Binance στρέφει την προσοχή της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) ως βασικό προορισμό για τις μελλοντικές δραστηριότητές της.

Ο Alex Chehade, γενικός διευθυντής της Binance στο Ντουμπάι, τόνισε το ευνοϊκό περιβάλλον των ΗΑΕ για τις επιχειρήσεις κρύπτο και την υποστηρικτική τους στάση απέναντι στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αναγνωρίζοντας τον στόχο των ΗΑΕ να καθιερωθούν ως εξέχων παίκτης στον χώρο Web3 και να διαφοροποιηθούν από τα ορυκτά καύσιμα, η Binance βλέπει μεγάλες δυνατότητες στην περιοχή.

Οι σαφείς και σαφώς καθορισμένοι κανονισμοί κρύπτο στα ΗΑΕ τα καθιστούν ελκυστική επιλογή για την Binance, η οποία έχει εμπλακεί σε νομικές διαμάχες με ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, όπως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και η Επιτροπή Εμπορευμάτων Μελλοντικής Διαπραγμάτευσης (CFTC).

Σύμφωνα με τον Chehade, η διαβεβαίωση που δόθηκε στην Binance από τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επιτρέπει στο ανταλλακτήριο να εγκαταστήσει τις δραστηριότητές του και να σχεδιάσει το μέλλον με αυτοπεποίθηση, καθώς η προβλεψιμότητα και η σταθερότητα είναι ζωτικής σημασίας για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Ρυθμιστική Αρχή Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων (VARA) στα ΗΑΕ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της έξαρσης του ενδιαφέροντος για δραστηριότητες που σχετίζονται με τα κρύπτο στην περιοχή. Το σαφές ρυθμιστικό της πλαίσιο παρέχει στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις ένα δομημένο πλαίσιο δέσμευσης, το οποίο το διαφοροποιεί από άλλες δικαιοδοσίες.

Ο Chehade σημείωσε επίσης ότι η εισροή νέων ομογενών που μετακινούνται στα ΗΑΕ συμβάλλει στο δυναμικό της περιοχής για ταχεία υιοθέτηση των κρύπτο, καθώς οι νεότεροι δημογραφικά στοιχεία τείνουν να έχουν πιο ευνοϊκή άποψη για τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία.

Εμπειρογνώμονες του κλάδου, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Merkle Science, Mriganka Pattnaik, έχουν επαινέσει το ρυθμιστικό τοπίο των ΗΑΕ, αναφέροντας ότι η VARA είναι η πρώτη ρυθμιστική αρχή στον κόσμο ειδικά για τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία που προσφέρει ολοκληρωμένες κατευθυντήριες γραμμές συμμόρφωσης για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν υπό την εποπτεία της.

Η VARA δημοσίευσε τον Φεβρουάριο τους κανονισμούς για τα προϊόντα της πλήρους αγοράς, οι οποίοι περιλαμβάνουν ειδικά εγχειρίδια κανόνων για τους παρόχους υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων στο Ντουμπάι. Η Binance είχε ήδη λάβει μια προπαρασκευαστική άδεια ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος από τη VARA τον Σεπτέμβριο του 2021.

Επεκτείνοντας την εστίασή της στα ΗΑΕ, η Binance στοχεύει να αξιοποιήσει το ευνοϊκό ρυθμιστικό περιβάλλον της χώρας, την αυξανόμενη δεξαμενή ταλέντων και την ισχυρή υποστήριξη για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καθώς συνεχίζει να πλοηγείται στο παγκόσμιο τοπίο των κρύπτο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: