Η Binance συνεχίζει τις αναλήψεις Bitcoin μετά από δεύτερη παύση, λέει ότι προσαρμόζει τα τέλη και ενσωματώνει το δίκτυο Lightning Network

Η Binance επανέλαβε και πάλι τις αναλήψεις bitcoin (BTC) μετά από μια δεύτερη παύση, καθώς το δίκτυο Bitcoin υποφέρει από πρωτοφανή συμφόρηση.

Η Binance διέκοψε για λίγο τις αναλήψεις bitcoin για περίπου δύο ώρες το απόγευμα της Κυριακής ώρα ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός των ανεπιβεβαίωτων συναλλαγών έφτασε σε επίπεδο ρεκόρ. Η δεύτερη παύση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής ώρα ΗΠΑ, ήταν επίσης για λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

“Για να αποφευχθεί μια παρόμοια επανάληψη στο μέλλον, οι αμοιβές μας έχουν προσαρμοστεί. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην αλυσίδα και θα προσαρμόσουμε ανάλογα αν χρειαστεί”, ανέφερε η Binance σε ένα tweet. “Η ομάδα μας εργάζεται επίσης για την ενεργοποίηση των αναλήψεων από το δίκτυο BTC Lightning Network, το οποίο θα βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις”.

Ο αριθμός των ανεπιβεβαίωτων συναλλαγών πλησίαζε τις 500.000 όταν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακοπή, από περίπου 400.000 που ήταν κατά την πρώτη διακοπή. Τώρα έχει αρχίσει να μειώνεται και σήμερα είναι λίγο πάνω από 430.000 σε διάστημα 12 ωρών.


Η τιμή του bitcoin συνεχίζει να παρασύρεται πτωτικά και βρίσκεται τώρα στα 28.240 δολάρια, με πτώση 2,6% τις τελευταίες 24 ώρες.
Τα δεδομένα του CoinGecko δείχνουν ότι η Binance έχει διολισθήσει σημαντικά στη θέση του για τον όγκο συναλλαγών bitcoin και δεν βρίσκεται πλέον στα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια για τα ζεύγη συναλλαγών bitcoin.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: