Η Binance ολοκληρώνει την 11η καύση νομισμάτων, εξαλείφοντας 2,65 δισεκατομμύρια κουπόνια LUNC

Η Binance, το κορυφαίο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, πραγματοποίησε με επιτυχία την 11η καύση token, με αποτέλεσμα την καταστροφή 2,65 δισεκατομμυρίων token Terra Classic (LUNC).

Με αυτή την τελευταία καύση, η Binance έχει πλέον εξαλείψει συνολικά περισσότερα από 35,5 δισεκατομμύρια μάρκες LUNC, συμβάλλοντας σε μια καύση της κοινότητας που υπερβαίνει τα 68 δισεκατομμύρια tokens. Η ανακοίνωση της καύσης συγκέντρωσε θετικές αντιδράσεις από τους συναλλασσόμενους, οδηγώντας σε αύξηση της τιμής του LUNC κατά 3%.

Η διαδικασία καύσης των token περιλάμβανε μια συναλλαγή που εκτελέστηκε την 1η Ιουλίου, όπου η Binance μετέφερε 2,65 δισεκατομμύρια tokens LUNC στην καθορισμένη διεύθυνση καύσης. Η ενέργεια αυτή μειώνει αποτελεσματικά την κυκλοφορούσα προσφορά των tokens LUNC. Ειδικότερα, η συναλλαγή περιλάμβανε επίσης ένα τέλος συναλλαγής ύψους 13,25 εκατομμυρίων LUNC.

Ο μηχανισμός καύσης της Terra Classic καταστρέφει αυτόματα τα token κάθε φορά που πραγματοποιείται μια συναλλαγή στο δίκτυο. Η ποσότητα των tokens που καίγονται είναι ανάλογη με τον αριθμό των tokens που κυκλοφορούν. Αυτός ο μηχανισμός εξασφαλίζει μια συνεχή μείωση της συνολικής προσφοράς token, αυξάνοντας δυνητικά την αξία τους με την πάροδο του χρόνου.

Τον Ιούνιο, η Binance πραγματοποίησε μια καύση 1,04 δισεκατομμυρίων μάρκων LUNC. Ενώ η Binance μείωσε τη συνεισφορά της από τα τέλη συναλλαγών LUNC spot και margin από 100% σε 50%, η κοινότητα εξέφρασε την εκτίμησή της για τη συνεχή υποστήριξη που παρέχει το ανταλλακτήριο και ο διευθύνων σύμβουλός του, Changpeng Zhao.

Οι πρόσφατες πρωτοβουλίες από έργα όπως το DFLunc, το Terra Casino και το Cremation Coin συνέβαλαν σημαντικά στον ρυθμό καύσης των tokens LUNC τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτά τα έργα καίνε σταθερά εκατομμύρια tokens LUNC σε εβδομαδιαία βάση, οδηγώντας στην εντυπωσιακή καύση 68 δισεκατομμυρίων tokens από την κοινότητα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας σημαντικής αναβάθμισης τον Μάιο, με στόχο την ευθυγράμμιση της αλυσίδας με την Terra 2.0 και άλλες αλυσίδες Cosmos, η κοινότητα επικεντρώνεται σήμερα στη μείωση της προσφοράς των tokens LUNC και TerraClassicUSD (USTC). Η κοινή ομάδα εργασίας L1 και η ομάδα “quant” θα συνεργαστούν για την πρωτοβουλία επαναφοράς του USTC.

Παρά τις προσπάθειες της Binance για καύση, η τιμή του LUNC αντιμετωπίζει πτωτικές πιέσεις. Τον Ιούνιο, το LUNC δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το όριο των 0,0001 δολαρίων και βυθίστηκε κάτω από το επίπεδο στήριξης των 0,000090 δολαρίων. Ωστόσο, κατά τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος, η τιμή του LUNC έχει σημειώσει αύξηση 3%, με το token να διαπραγματεύεται στα 0,000087 δολάρια, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: