Η Binance και η Gulf Innova θα ξεκινήσουν το ανταλλακτήριο κρύπτο στην Ταϊλάνδη το 4ο τρίμηνο του 2023

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance συνεχίζει να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του εξασφαλίζοντας νέες ρυθμιστικές εγκρίσεις στην Ταϊλάνδη.

Η Gulf Binance – μια κοινή επιχείρηση κρύπτο της Binance και του βραχίονα καινοτομίας της Gulf Energy, της Gulf Innova – έλαβε άδειες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από το Υπουργείο Οικονομικών της Ταϊλάνδης. Οι άδειες επιτρέπουν στην εταιρεία να λειτουργεί ένα ανταλλακτήριο κρύπτο που ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της χώρας.

Ανακοινώνοντας την είδηση στις 26 Μαΐου, η Binance δήλωσε ότι η Gulf Binance πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο ανταλλακτήριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην Ταϊλάνδη μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Η νέα επιχείρηση κρύπτο θα συνδυάσει την τεχνογνωσία της Binance σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με τη βαθιά κατανόηση της αγοράς της Ταϊλάνδης από την Gulf. Οι εταιρείες συνεργάζονται στενά για περισσότερο από ένα χρόνο για να διερευνήσουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα τοπικό ανταλλακτήριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Η Gulf Energy του Ταϊλανδού δισεκατομμυριούχου Sarath Ratanavadi συνήψε για πρώτη φορά συμφωνία με την Binance για τη μελέτη μιας τέτοιας ευκαιρίας τον Ιανουάριο του 2023.

“Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Binance σε συνδυασμό με την καθιερωμένη τοπική παρουσία και το δίκτυο της Gulf, η Gulf Binance στοχεύει να αναδείξει το πλήρες δυναμικό της τεχνολογίας blockchain για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών της Ταϊλάνδης”, δήλωσε ο περιφερειακός επικεφαλής της Binance για την Ασία, την Ευρώπη και τη Μένα, Richard Teng.

Το στέλεχος δήλωσε επίσης ότι η Ταϊλάνδη έχει αναδειχθεί ως μια χώρα φιλική προς τα κρύπτο, επιδεικνύοντας ισχυρή δέσμευση στα κρύπτο και το blockchain.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Gulf Energy είναι επίσης γνωστή για την πραγματοποίηση στρατηγικών επενδύσεων στον βραχίονα Binance.US της Binance με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Απρίλιο του 2022, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι επένδυσε σε “προνομιούχες μετοχές που εκδόθηκαν από την BAM Trading Services”, η οποία είναι ο διαχειριστής της Binance.US.

Η είδηση έρχεται εν μέσω των ρυθμιστικών αρχών της Ταϊλάνδης που προχωρούν στην εφαρμογή μιας σειράς κανονισμών για την προστασία των επενδυτών κρυπτονομισμάτων. Τον Ιανουάριο του 2023, η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή εισήγαγε νέους κανόνες για τις υπηρεσίες φύλαξης κρύπτο, απαιτώντας από όλους τους θεματοφύλακες κρύπτο να διαθέτουν σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: