Η Binance φτάνει το ορόσημο των 200 εκατομμυρίων χρηστών, διαχειρίζεται πάνω από $100 δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία

Η Binance, το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο όσον αφορά τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών, γνωστοποίησε στις 8 Ιουνίου ότι έχει επιτύχει μια βάση χρηστών 200 εκατομμυρίων παγκοσμίως.

Φαίνεται ότι κανένα άλλο ανταλλακτήριο δεν ανταγωνίζεται αυτόν τον αριθμό χρηστών, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι τα στατιστικά αυτά στοιχεία παρέχονται από την ίδια την εταιρεία.

Η Binance γιόρτασε αυτό το σημαντικό επίτευγμα σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας την επίτευξη των 200 εκατομμυρίων χρηστών ως ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο της να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες, δηλαδή περίπου έναν στους οκτώ ανθρώπους στον πλανήτη.

Σε ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού X.com της Binance, η εταιρεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους χρήστες της:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε σήμερα το ορόσημο των 200 εκατομμυρίων χρηστών – χάρη αποκλειστικά στη δική σας υποστήριξη! Εσείς είστε οι πραγματικοί αστέρες του ταξιδιού μας προς το ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Στην υγειά σας!”

Μέχρι το 2022, ο αριθμός των χρηστών της Binance ανερχόταν σε περίπου 130 εκατομμύρια. Το 2023, προστέθηκαν άλλα 40 εκατομμύρια, ανεβάζοντας το σύνολο στα 170 εκατομμύρια. Μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, έχουν προσχωρήσει τουλάχιστον άλλα 30 εκατομμύρια, τοποθετώντας την Binance σε μια τροχιά που θα φτάσει δυνητικά τα 300 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το 2026, εφόσον συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις ανάπτυξης.

Σύμφωνα με έκθεση της Triple-A για το 2024, η παγκόσμια βάση υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων έχει επεκταθεί σε 562 εκατομμύρια, μια σημαντική αύξηση από 420 εκατομμύρια το 2023. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία υποδηλώνουν ότι περίπου το 36% των παγκόσμιων συμμετεχόντων σε κρυπτονομίσματα είναι χρήστες της Binance.

Επιπλέον, η Binance ξεπέρασε πρόσφατα ένα άλλο ορόσημο του κλάδου, έχοντας διαχειριστεί πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία χρηστών, τα οποία κατά μέσο όρο αντιστοιχούν σε περίπου 500 δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία ανά χρήστη, όπως αναφέρθηκε τον Μάρτιο.

Παρά την αντιμετώπιση νομικών προκλήσεων, η Binance φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα πιο σημαντικά εμπόδια. Ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλός της, Changpeng “CZ” Zhao, ο οποίος εκτίει επί του παρόντος ποινή τεσσάρων μηνών για κατηγορίες απάτης, φέρεται να έχει δείξει μεταμέλεια για τις πράξεις του και εκτίει την ποινή του σε φυλακή ελάχιστης ασφαλείας στην Καλιφόρνια.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: