Η Binance έλαβε άδειες για την παροχή υπηρεσιών κρύπτο στο Ελ Σαλβαδόρ: Αγκαλιάζοντας νέες ευκαιρίες

Η Binance ανακοίνωσε πρόσφατα την επιτυχή απόκτηση αδειών που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών σε κατοίκους του Ελ Σαλβαδόρ.

Σε μια δήλωση που παρουσιάστηκε στις 8 Αυγούστου, η Binance αποκάλυψε ότι έλαβε ρυθμιστική έγκριση από την Κεντρική Τράπεζα του Ελ Σαλβαδόρ για άδεια παροχής υπηρεσιών Bitcoin. Επιπλέον, η Εθνική Επιτροπή Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων της χώρας χορήγησε στο ανταλλακτήριο μη προσωρινή άδεια παροχής υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό το ρυθμιστικό πράσινο φως ανοίγει το δρόμο για την Binance να προσφέρει μια σειρά από προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κρύπτο και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του λατινοαμερικάνικου έθνους.

Ο Min Lin, επικεφαλής της Binance για τη Λατινική Αμερική, αποκάλυψε ότι το ταξίδι της αδειοδότησης στο Ελ Σαλβαδόρ ήταν μια διαδικασία που διήρκεσε “πολλούς μήνες”, αντανακλώντας τη σχολαστική φύση των σχετικών ρυθμιστικών διαδικασιών. Ειδικότερα, το Ελ Σαλβαδόρ έγινε πρωτοσέλιδο το 2021 με την επίσημη υιοθέτηση του Bitcoin ως νόμιμο χρήμα, ένα σημαντικό βήμα που καθοδηγήθηκε από την στάση του προέδρου Nayib Bukele.

Νωρίτερα φέτος, τον Απρίλιο, η Εθνική Επιτροπή Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων του Ελ Σαλβαδόρ χορήγησε στην Bitfinex Securities El Salvador άδεια παροχής υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, υποδεικνύοντας την αυξανόμενη αναγνώριση της σημασίας της προώθησης ενός φιλικού προς τα κρύπτο περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bitfinex Securities El Salvador λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητα από τις παγκόσμιες ανταλλακτικές δραστηριότητες της μητρικής της εταιρείας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: