Η Binance εισάγει ζεύγη συναλλαγών BTC/FDUSD και ETH/FDUSD με Zero-Fee

Στις 3 Αυγούστου, το Binance, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων ζευγών συναλλαγών: Bitcoin/First Digital USD (BTC/FDUSD) και Ether/First Digital USD (ETH/FDUSD). Παράλληλα με αυτές τις προσθήκες, το Binance εισήγαγε ένα ενημερωμένο πρόγραμμα διαπραγμάτευσης με μηδενικά τέλη για Bitcoin και Ether, το οποίο περιλαμβάνει τα πρόσφατα προστιθέμενα ζεύγη FDUSD stablecoin spot και margin.

Ξεκινώντας από τις 08:00 UTC στις 4 Αυγούστου, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μηδενικές προμήθειες maker και taker κατά τη διαπραγμάτευση ζευγών BTC/FDUSD spot και margin μέσω του προγράμματος συναλλαγών Bitcoin Zero-Fee της Binance. Όσον αφορά τo ETH/FDUSD, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μηδενική προμήθεια maker, ενώ η τυπική προμήθεια taker θα ισχύει με βάση το επίπεδο VIP του ατόμου.

Μια αξιοσημείωτη πτυχή της προώθησης είναι ότι ο όγκος συναλλαγών για τα ζεύγη BTC/FDUSD spot και margin δεν θα συνυπολογίζεται στον υπολογισμό του όγκου της βαθμίδας VIP ή στα προγράμματα Liquidity Providers, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία συναλλαγών για τους χρήστες.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προώθησης, οι εκπτώσεις BNB, οι εκπτώσεις παραπομπής και άλλες προσαρμογές δεν θα ισχύουν για τα ζεύγη συναλλαγών BTC/FDUSD spot και margin.

Το σταθερό νόμισμα FDUSD είχε αρχικά προγραμματιστεί να εισαχθεί στο Binance στις 26 Ιουλίου 2023, στις 8:00 π.μ. UTC. Ωστόσο, λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πάροχοι ρευστότητας του ζεύγους FDUSD, η έναρξη αναβλήθηκε μέχρι τις 14:00 UTC της ίδιας ημέρας.

Προηγουμένως, η Binance είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα συναλλαγών με μηδενική χρέωση Bitcoin, μεταβαίνοντας στο λιγότερο γνωστό σταθερό νόμισμα TrueUSD (TUSD) από το Binance USD (BUSD). Επιπλέον, το Tether (USDT) αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα μηδενικού τέλους. Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του μεριδίου αγοράς και του όγκου συναλλαγών της Binance κατά πάνω από 50%, οδηγώντας σε συνεχείς πιέσεις στις τιμές των κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των BTC και ETH.

Το σταθερό νόμισμα First Digital USD υποστηρίζεται από την εταιρεία θεματοφυλακής και εμπιστοσύνης First Digital με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, με τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία 257 εκατ. δολάρια. Παρόλο που μπορεί να μην έχει ακόμη ουσιαστικό αντίκτυπο στην αγορά κρύπτο, η κοπή νέων FDUSD ως απάντηση στη ζήτηση της Binance θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει σημαντικά την κεφαλαιοποίησή του στο μέλλον.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: