Η Binance εγκαινιάζει το Metaverse Show για να βρει τον επόμενο μεγάλο επιχειρηματία του Web3

Η Binance, ο κορυφαίος πάροχος υποδομών blockchain και κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, κάνει το ντεμπούτο του “Build The Block”, μιας νέας παγκόσμιας ψηφιακής σειράς όπου νεοσύστατες επιχειρήσεις του Web3 θα διαγωνιστούν για επενδύσεις από τα Binance Labs. Το Build The Block είναι η πρώτη μορφή σειράς του είδους της και η πρώτη είσοδος της Binance στο metaverse.

12 έργα θα διαγωνιστούν για την κορυφαία διάκριση, το καθένα από τα οποία θα αγωνιστεί να εντυπωσιάσει ένα ζωντανό κοινό και μια επιτροπή κριτών, μεταξύ των οποίων ο Yi He, συνιδρυτής και CMO της Binance και επικεφαλής της Binance Labs, ο Yibo Ling, επικεφαλής της Binance, ο Guy Turner, συνιδρυτής του Coin Bureau, ο Azeem Khan, μέλος του Crypto Sustainability Coalition του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και επικεφαλής της Gitcoin για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τις συνεργασίες, και ο Robby Yung, διευθύνων σύμβουλος της Animoca Brands και εταίρος της Animoca Capital. Την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Justin Bratton, οικοδεσπότης του Asia’s Got Talent.

Οι διαγωνιζόμενοι επιλέχθηκαν από πάνω από 900 αιτήσεις και θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε ένα εικονικό κοινό στο στούντιο και σε μια επιτροπή κριτών. Η εκπομπή θα προβληθεί σε επτά επεισόδια στο κανάλι της Binance στο YouTube και στο Binance Live, ξεκινώντας με το πρώτο επεισόδιο στις 12 Μαΐου στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με το φινάλε να προβάλλεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

“Το Build The Block είναι το πιο πρόσφατο καινοτόμο πείραμα της Binance – η δημιουργία του πρώτου διαγωνισμού επενδύσεων metaverse του κλάδου. Αυτό το πρόγραμμα έχει προσελκύσει πολλούς επιχειρηματίες και κατασκευαστές για να παρουσιάσουν τα Web3 έργα τους και ελπίζουμε ότι μια τέτοια πλατφόρμα ενθαρρύνει και άλλους να καινοτομήσουν ακόμη περισσότερο”, δήλωσε ο Yi He, συνιδρυτής της Binance και επικεφαλής της Binance Labs, “Πιστεύουμε στις δυνατότητες του metaverse και της τεχνολογίας blockchain και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους δημιουργούς να χτίσουν μαζί το μέλλον του διαδικτύου”.

Build the Block διαγωνιζόμενοι:

● Mind Network: ένα δίκτυο πλήρους κρύπτο που βασίζεται σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Adaptive Fully Homomorphic Encryption (FHE) πλαίσιο για την ασφάλεια όλων των δεδομένων των χρηστών, των έξυπνων συμβολαίων και της τεχνητής νοημοσύνης στο Web3. Εφαρμόζεται αρχικά ως αποκεντρωμένο datalake με διατήρηση της ιδιωτικότητας που προσφέρει κρύπτο αποθήκευση και υπολογισμό δεδομένων υψηλής απόδοσης “Pay as You Go”.

● Kryptoskatt: Η Kryptoskatt απλοποιεί τα χρηματοοικονομικά του Web3 για τους πελάτες παγκοσμίως με μια ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων που περιλαμβάνει λογιστική, διαχείριση χαρτοφυλακίου και φορολογική αναφορά. Υποστηρίζοντας πάνω από 2000+ πρωτόκολλα DeFi, 100+ ανταλλακτήρια και πορτοφόλια και 50+ blockchains, η Kryptoskatt είναι το one-stop-shop για όλες τις χρηματοοικονομικές ανάγκες του Web3.

● Πρωτόκολλο Sandbags: μια πλατφόρμα που προσφέρει αποτελεσματική και αξιόπιστη προστασία ασφαλείας για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών τους από απώλειες. Παρέχει στις επιχειρήσεις έναν τρόπο να διασφαλίζουν τα περιουσιακά στοιχεία στην αλυσίδα με μηχανισμούς προληπτικής προστασίας χωρίς να επηρεάζουν τις συνήθεις επιχειρηματικές λειτουργίες.

● Wallet Guard: μια επέκταση ασφαλείας web3 που έχει σχεδιαστεί για να μπλοκάρει τους wallet drainers & τις απόπειρες phishing, ενώ παράλληλα παρέχει εμπιστοσύνη σε όλες τις συναλλαγές σας. Ανοιχτού κώδικα, εγκαθίσταται μέσα σε δευτερόλεπτα και αρχίζει να λειτουργεί αμέσως.

● Ontropy: μια πλατφόρμα blockchain που χρησιμοποιεί βαριά κρυπτογραφία και πρωτόκολλα  Zero-Knowledge (ZK) για να εξαλείψει την ανάγκη για μαντεία και γέφυρες. Χρησιμοποιεί Proof of Result, έναν μηχανισμό για συναίνεση εκτός αλυσίδας και αμεταβλητότητα. Με αυτό το σύστημα, οι χρήστες μπορούν να επικυρώνουν τα δικά τους δεδομένα, εγγυώνται την ασφάλεια και μειώνουν το κόστος των συναλλαγών έως και 80% με τριπλάσια ταχύτητα.

● Hana: ένα επίπεδο 0 για την ιδιωτικότητα, που φέρνει ασφάλεια και εμπιστευτικότητα σε όλα τα blockchains. Παρέχει διαλειτουργικότητα χωρίς εμπιστοσύνη, αποτελούμενη από ένα zk-UTXO (Zero-Knowledge Unspent Transaction Output) πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, επιτρέποντας ιδιωτικές πληρωμές σε εφαρμογές και επιχειρήσεις.

● PIP: μια εταιρεία πληρωμών Web3 που στοχεύει στην επιτάχυνση του μέλλοντος των παγκόσμιων μικροπληρωμών. Ειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων πληρωμών για μεμονωμένους χρήστες και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες Social Payments, Web 3 Identity (link-in-bio), Payment Button και Payment Link. Αποστολή της PIP είναι να διευκολύνει τους ιδιώτες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν πληρωμές στο οικοσύστημα Web3.

● The Harvest: ένα παιχνίδι shooter για ήρωες τρίτου προσώπου που επικεντρώνεται στο ομαδικό παιχνίδι, την κινητικότητα και τις ικανότητες. Φτιαγμένο από βετεράνους της βιομηχανίας παιχνιδιών και χρησιμοποιώντας στοιχεία MOBAs και shooters σε μια μάχη μεταξύ 4 ομάδων των 3 παικτών η καθεμία, το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν με τον δικό τους τρόπο και να δημιουργούν μοναδικές στρατηγικές επιτυχίας συνδυάζοντας διαφορετικά στοιχεία web2 και web3.

● Notebook Labs: μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί Zero-Knowledge proofs για την ενσωμάτωση πλήρως συμβατών υποδομών Know-Your-Customer (KYC) και Anti-Money Laundering (AML) σε πρωτόκολλα DeFi σε επίπεδο έξυπνων συμβολαίων. Με τον τρόπο αυτό, τα ιδρύματα και οι μικροεπενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκεντρωμένες αγορές, να εμπορεύονται περιουσιακά στοιχεία πραγματικού κόσμου (RWA) και να παρέχουν ρευστότητα με συμβατό και διατηρώντας την ιδιωτικότητα.

● zkPass: ένα σύνθετο πρωτόκολλο ταυτότητας με διατήρηση της ιδιωτικότητας που βασίζεται στον πολυμερή υπολογισμό (MPC) και Zero-Knowledge proofs (ZKP). Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποδεικνύουν επιλεκτικά τα επαληθεύσιμα δεδομένα τους στο Web2 και Web3, συμπεριλαμβανομένων των νομικών ταυτοτήτων, των οικονομικών, της υγειονομικής περίθαλψης, των κοινωνικών, της εμπειρίας, της εκπαίδευσης, των δεξιοτήτων σε τρίτους χωρίς να αποκαλύπτουν προσωπικά στοιχεία απορρήτου.

● Bracket Labs: κατασκευάζει μοχλευμένα δομημένα προϊόντα στην αλυσίδα με απλές διεπαφές και καινοτόμες, προσαρμοστικές τιμές για να βελτιώσει σημαντικά τη χρηστικότητα. Η Bracket Labs εγκαινίασε το BracketX.fi, μια πλατφόρμα που βοηθά τους συναλλασσόμενους να επωφεληθούν γρήγορα από τη μεταβλητότητα τόσο σε συνθήκες πλαγιοκαθοδικής όσο και σε συνθήκες τάσης της αγοράς.

● DappOS: μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός λειτουργικού πρωτοκόλλου για τη μείωση των εμποδίων εισόδου για τις εφαρμογές Web3. Η dappOS επικεντρώνεται στη δημιουργία λύσεων που βελτιώνουν τη χρηστικότητα και την προσβασιμότητα των εφαρμογών Web3, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση των εμποδίων εισόδου για τους χρήστες.

Το Build The Block δημιουργήθηκε από το Binance Studio, το εσωτερικό παγκόσμιο δημιουργικό στούντιο Web3 της Binance, και διαδραματίστηκε εξ ολοκλήρου στο metaverse χρησιμοποιώντας εικονικές κάμερες και προσαρμοσμένα avatars. Η σειρά δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lifeform, τον κορυφαίο πάροχο τεχνολογικών λύσεων για τα εικονικά ανθρώπινα άβαταρ του Web3.

Ακολουθήστε το Twitter στο @BinanceLabs και το #BuildtheBlock για να μάθετε περισσότερα για τους διαγωνιζόμενους και να δείτε πλάνα από τα παρασκήνια.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: