Η Binance διακόπτει τις καταθέσεις και αναλήψεις των Suspended Multichain-Bridged Tokens

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance έλαβε την απόφαση να σταματήσει την υποστήριξή του για τις υπηρεσίες κατάθεσης και ανάληψης αρκετών Multichain-bridged tokens, με ισχύ από τις 7 Ιουλίου 2023.

Σε μια επίσημη ανάρτηση στο blog, η Binance προσδιόρισε τα επηρεαζόμενα tokens, συμπεριλαμβανομένων των Polkastarter (POLS) μέσω BNB Smart Chain, Alchemy Pay (ACH) μέσω BNB Smart Chain, Beefy.Finance (BIFI) μέσω Fantom Network, SuperVerse (SUPER) μέσω BNB Smart Chain, Travala (AVA) μέσω Ethereum Network, Spell Token (SPELL) μέσω Avalanche C-Chain, Alpaca Finance (ALPACA) μέσω Fantom Network και Harvest Finance (FARM) μέσω BNB Smart Chain.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την αναστολή των καταθέσεων για διάφορα Multichain-bridged tokens στις 25 Μαΐου 2023, μετά από καθυστερήσεις στις συναλλαγές που προκάλεσαν ανησυχίες σχετικά με το πρωτόκολλο Multichain.

Η Binance αναγνώρισε την αναστάτωση που προκάλεσε η διακοπή της υποστήριξης και την απέδωσε στις συνεχιζόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το πρωτόκολλο Multichain. Οι χρήστες που κατέχουν γεφυρωμένα tokens σε άλλα δίκτυα, όπως τα BNB Smart Chain, Fantom, Ethereum και Avalanche blockchains, μπορούν ακόμα να έχουν πρόσβαση στα πορτοφόλια τους.

Το οικοσύστημα Multichain αντιμετώπισε πρόσφατα αναταράξεις, με αναφορές για ορισμένες γέφυρες που δεν ήταν προσβάσιμες και εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του πρωτοκόλλου, Zhao Jun, μαζί με πιθανές αστυνομικές έρευνες.

Η αγοραία τιμή της Multichain (MULTI) βρίσκεται σήμερα στα 3,22 δολάρια, σημειώνοντας μείωση κατά 3,95%. Για να φτάσει τα 100 δολάρια, το MULTI θα πρέπει να γνωρίσει 24 φορές μεγαλύτερη αύξηση της αξίας του. Υποθέτοντας έναν σταθερό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 25%, θα χρειαστούν περίπου 8,5 χρόνια για να φτάσει η Multichain στο ορόσημο των 100 δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: