Η Binance απενεργοποιεί προσωρινά επιλεγμένες διευθύνσεις κατάθεσης για αναβάθμιση πορτοφολιού

Το Binance, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, αποκάλυψε σχέδια για μια επερχόμενη αναβάθμιση της υποδομής πορτοφολιού που θα περιλαμβάνει την απενεργοποίηση ορισμένων διευθύνσεων κατάθεσης. Σε επίσημη ανακοίνωσή της στις 6 Ιουλίου, η Binance ενημέρωσε τους χρήστες για την προγραμματισμένη μετάβαση των διευθύνσεων δικτύου που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Η αναβάθμιση του πορτοφολιού θα επηρεάσει συνολικά 40 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως Bitcoin, Bitcoin Cash, XRP, Solana, Monero, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Polkadot και άλλα. Παράλληλα με τις διευθύνσεις πορτοφολιών, η Binance θα απενεργοποιήσει επίσης τα memos, τα οποία χρησιμεύουν ως πρόσθετα αναγνωριστικά για τους παραλήπτες των συναλλαγών. Τα memos, που μερικές φορές αποκαλούνται ετικέτες προορισμού, είναι απαραίτητα για τη διάκριση μεμονωμένων λογαριασμών όταν τα κεντρικά ανταλλακτήρια χρησιμοποιούν μια ενιαία διεύθυνση πορτοφολιού για όλους τους συναλλασσόμενους.

Η Binance θα ειδοποιήσει άμεσα τους χρήστες που επηρεάζονται, προτρέποντάς τους να αποκτήσουν νέες διευθύνσεις και memos μόλις λάβουν την ειδοποίηση. Το ανταλλακτήριο τόνισε ότι οι χρήστες που δεν έχουν λάβει επίσημη ειδοποίηση θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις τρέχουσες διευθύνσεις κατάθεσης. Η ανακοίνωση διευκρίνισε ότι οι παλιές διευθύνσεις κατάθεσης θα λήξουν με την απόκτηση νέας διεύθυνσης, αλλά τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί σε διευθύνσεις που έχουν λήξει δεν θα χαθούν. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να πιστώνουν χειροκίνητα αυτές τις καταθέσεις μέσω της σελίδας ιστορικού συναλλαγών.

Οι αναβαθμίσεις πορτοφολιών δεν είναι κάτι καινούργιο για την Binance, καθώς το ανταλλακτήριο ενισχύει τακτικά την υποδομή πορτοφολιών του για να διασφαλίσει βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κεφαλαίων για τους χρήστες του. Τον Απρίλιο του 2023, το Binance προέβη σε μια παρόμοια αναβάθμιση, απενεργοποιώντας τις παλιές διευθύνσεις κατάθεσης για το Ether, διάφορα νομίσματα συμβατά με το Ethereum Virtual Machine, το BNB και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, η Binance δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα σχολιασμού. Αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί με τυχόν περαιτέρω πληροφορίες που θα παρασχεθούν.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: