Η Aptos βιώνει εκπληκτική ανάπτυξη χρηστών 900% μετά την ενσωμάτωση με την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Chingari

Το Aptos παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη αύξηση της δραστηριότητας των χρηστών από την ενσωμάτωσή της με την Chingari, μια εξέχουσα ινδική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που προηγουμένως λειτουργούσε στη Solana. Σύμφωνα με στοιχεία από το blockchain, ο αριθμός των νέων χρηστών έχει εκτοξευθεί κατά ένα εκπληκτικό 900% κατά τη διάρκεια ενός μήνα, με σχεδόν 90.000 χρήστες να μπαίνουν στην αλυσίδα κάθε μέρα.

Η απόφαση της Chingari να μεταβεί στο Aptos στις 6 Ιουλίου ήρθε ως απάντηση στις διακοπές δικτύου που παρουσιάστηκαν στο Solana το 2022. Αυτές οι διακοπές παρουσίασαν προκλήσεις για την Chingari, ωθώντας την να προγραμματίζει τις συναλλαγές αντί να επιτρέπει την άμεση επεξεργασία για να μετριάσει τον κίνδυνο αποτυχημένων συναλλαγών. Ο Sumit Ghosh, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Chingari, εξήγησε το κίνητρο πίσω από την ενσωμάτωση, δηλώνοντας ότι το Aptos προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες χρηστών με άμεσες λειτουργίες εντός της αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών δώρων. Αυτή η σημαντική βελτίωση οδήγησε σε αύξηση των εγγραφών νέων χρηστών τις τελευταίες εβδομάδες. Επιπλέον, το νέο πορτοφόλι της Chingari, ενσωματωμένο με το Aptos, επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν token με την εμπλοκή τους με την πλατφόρμα και τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτά τα tokens μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν φιλοδωρήματα στους δημιουργούς, να ενισχύσουν την προβολή του περιεχομένου και να αγοράσουν εικονικά δώρα και NFT.

Η ραγδαία ανάπτυξη του Chingari οφείλεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στον τεράστιο πληθυσμό της Ινδίας που ανέρχεται σε 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους και στο αυξανόμενο ενδιαφέρον της χώρας για τα κρυπτονομίσματα. Τα στοιχεία της Chainalysis δείχνουν ότι η Ινδία ηγείται στην υιοθέτηση κρύπτο στην περιοχή της Νότιας Ασίας.

Από τις 14 Ιουλίου, το Chingari έχει αντιπροσωπεύσει το εντυπωσιακό 80% όλων των καθημερινά ενεργών χρηστών στο Aptos και το 50% των συνολικών τελών αερίου που καταβάλλονται στο δίκτυο, σημειώνοντας αύξηση 500% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Ο αριθμός των ημερήσιων συναλλαγών έχει εκτοξευθεί κατά 150%, φτάνοντας σχεδόν τα 2 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα. Εάν συνεχιστεί αυτή η τάση ανάπτυξης, το Chingari αναμένεται να ξεπεράσει το σύνολο της διάρκειας ζωής του StepN, της δεύτερης μεγαλύτερης αποκεντρωμένης εφαρμογής (DApp) στο Solana, τις επόμενες ημέρες.

Ο Sumit Ghosh οραματίζεται ένα λαμπρό μέλλον για το Chingari στο Aptos, εκτιμώντας ότι η πλατφόρμα θα φτάσει τα 1,25 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το τέλος Ιουλίου, αυξάνοντας 10 φορές ταχύτερα από ό,τι στο Solana. Επιπλέον, η πλατφόρμα αναμένει να έχει πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες στην αλυσίδα μέσα στον πρώτο χρόνο, με σωρευτικό σύνολο πάνω από 200.000 τοκενς APT που καταβλήθηκαν ως τέλη αερίου κατά την ίδια περίοδο.

Η ενσωμάτωση του Chingari με το Aptos αποτελεί απόδειξη του αυξανόμενου αριθμού DApps που αναζητούν καλύτερες επιδόσεις on-chain και χρηστικότητα σε διάφορα δίκτυα blockchain. Όπως προκύπτει από την πρόσφατη μετακίνηση του εκδότη παιχνιδιών Mythical Games από το Ethereum στο οικοσύστημα Polkadot, η ζήτηση για ταχύτερες ταχύτητες συναλλαγών και χαμηλότερες χρεώσεις συνεχίζει να οδηγεί σε αλλαγές υιοθέτησης στο χώρο του blockchain.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: