Η Απάντηση του CZ στην καταγγελία της CFTC

Σήμερα, η CFTC κατέθεσε μια απροσδόκητη και απογοητευτική αστική καταγγελία, παρά τη συνεργασία μας με την CFTC για πάνω από δύο χρόνια.

Μετά από μια πρώτη εξέταση, η καταγγελία φαίνεται να περιέχει ελλιπή παράθεση των γεγονότων και δεν συμφωνούμε με τον χαρακτηρισμό πολλών από τα ζητήματα που αναφέρονται στην καταγγελία. Αν και θα είμαστε σε θέση να δώσουμε πλήρεις απαντήσεις μόνο εν ευθέτω χρόνω, θα εξετάσουμε ορισμένα βασικά σημεία παρακάτω.

Τεχνολογία για τη συμμόρφωση και τα αμερικανικά μπλοκ. Η Binance.com έχει αναπτύξει την καλύτερη τεχνολογία για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης. Η Binance.com είναι το πρώτο παγκόσμιο (εκτός ΗΠΑ) ανταλλακτήριο που εφάρμοσε ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα KYC και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα υψηλότερα πρότυπα σε KYC και AML. Μπλοκάρουμε τους χρήστες των ΗΠΑ με βάση την εθνικότητα (KYC), την IP (συμπεριλαμβανομένων των κοινώς χρησιμοποιούμενων τερματικών σημείων VPN εκτός των ΗΠΑ), τον φορέα κινητής τηλεφωνίας, τα δακτυλικά αποτυπώματα της συσκευής, τις τραπεζικές καταθέσεις και αναλήψεις, τις καταθέσεις και αναλήψεις blockchain, τους αριθμούς bin πιστωτικών καρτών και πολλά άλλα.

Δεν γνωρίζουμε καμία άλλη εταιρεία που να χρησιμοποιεί συστήματα πιο ολοκληρωμένα ή πιο αποτελεσματικά από την Binance.

Συνεργασία και διαφάνεια με την επιβολή του νόμου. Η Binance δεσμεύεται για διαφάνεια και συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές και την επιβολή του νόμου (LE) – στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Η Binance διαθέτει σήμερα περισσότερα από 750 άτομα στις ομάδες συμμόρφωσης, πολλοί από τους οποίους έχουν προηγούμενη εμπειρία στην επιβολή του νόμου και σε ρυθμιστικές υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, έχουμε χειριστεί πάνω από 55.000 αιτήματα LE και έχουμε βοηθήσει την LE των ΗΠΑ να παγώσει/κατασχέσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια μόνο το 2022 και 160 εκατομμύρια δολάρια το 2023 μέχρι στιγμής.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε και να συνεργαζόμαστε με τις αμερικανικές και άλλες ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφές και άδειες. Η Binance.com κατέχει τον υψηλότερο αριθμό αδειών/εγγραφών παγκοσμίως, 16 και πλέον, και χαίρει εκτίμησης από την κοινότητα των χρηστών μας.

Συναλλαγές. Η Binance.com δεν εμπορεύεται με σκοπό το κέρδος ούτε “χειραγωγεί” την αγορά σε καμία περίπτωση. Η Binance “εμπορεύεται” σε διάφορες καταστάσεις. Τα έσοδά μας αφορούν τα κρύπτο. Χρειάζεται να τα μετατρέπουμε από καιρό σε καιρό για να καλύψουμε τα έξοδα σε fiat ή άλλα κρύπτο. Έχουμε θυγατρικές εταιρείες που παρέχουν ρευστότητα για λιγότερο ρευστά ζεύγη. Αυτές οι θυγατρικές παρακολουθούνται ειδικά για να μην έχουν μεγάλα κέρδη.

Προσωπικά, έχω δύο λογαριασμούς στην Binance: έναν για την Binance Card, έναν για τις κρύπτο συμμετοχές μου. Τρώω τη δική μας σκυλοτροφή και αποθηκεύω τα κρυπτονόματά μου στο Binance.com. Χρειάζεται επίσης να μετατρέπω κρύπτο από καιρό σε καιρό για να πληρώσω τα προσωπικά μου έξοδα ή για την Κάρτα.

Το Binance.com έχει έναν κανόνα 90 ημερών απαγόρευσης συναλλαγών για τους υπαλλήλους, που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσετε ένα νόμισμα εντός 90 ημερών από την πιο πρόσφατη αγορά σας ή το αντίστροφο. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η ενεργός διαπραγμάτευση από τους υπαλλήλους. Απαγορεύουμε επίσης στους υπαλλήλους μας να συναλλάσσονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Επιπλέον, έχουμε αυστηρές πολιτικές για οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες των καταχωρίσεων, του Launchpad κ.λπ. Δεν επιτρέπεται να αγοράζουν ή να πωλούν αυτά τα νομίσματα.

Τηρώ αυστηρά αυτές τις πολιτικές ο ίδιος. Επίσης, δεν συμμετείχα ποτέ στο Binance Launchpad, Earn, Margin ή Futures. Γνωρίζω ότι η καλύτερη χρήση του χρόνου μου είναι η δημιουργία μιας σταθερής πλατφόρμας που εξυπηρετεί τους χρήστες μας.

Στη Binance, αναζητούμε φιλικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Συνεργαζόμαστε με τις ρυθμιστικές και κυβερνητικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που δεν είμαστε τέλειοι, κρατάμε τους εαυτούς μας σε υψηλά πρότυπα, συχνά υψηλότερα από αυτά που απαιτούν οι υφιστάμενοι κανονισμοί. Και πάνω απ’ όλα, πιστεύουμε ότι κάνουμε πάντα το σωστό για τους χρήστες μας. Σε αυτό το ταξίδι προς την ελευθερία του χρήματος, δεν περιμένουμε να είναι όλα εύκολα. Δεν αποφεύγουμε τις προκλήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας!

CZ

CEO @Binance

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: