Ενίσχυση της ασφάλειας: Το Sandbox υιοθετεί απαιτήσεις KYC για το πρωτόκολλο Staking

Το Sandbox, μια δημοφιλής πλατφόρμα metaverse, έκανε πρόσφατα ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ασφάλειας και της συμμόρφωσης εντός του οικοσυστήματός του. Σε μια ανακοίνωση στις 3 Αυγούστου, η πλατφόρμα αποκάλυψε την απόφασή της να εφαρμόσει την επαλήθευση Know Your Customer (KYC) για τις διαδικασίες staking της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μόνο οι επαληθευμένοι χρήστες θα μπορούν να καταθέτουν τα εγγενή token SAND του The Sandbox και να διεκδικούν ανταμοιβές staking. Από την άλλη πλευρά, οι μη επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση και θα μπορούν μόνο να αποσύρουν τις υπάρχουσες συμμετοχές τους. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε δραστηριότητες staking ταυτοποιούνται και επαληθεύονται σωστά, ενισχύοντας την ασφάλεια και τη συμμόρφωση των χρηστών σε ολόκληρη την πλατφόρμα.

Δεδομένα από τη Messari, μια εταιρεία ανάλυσης blockchain, υποδεικνύουν ότι ένα σημαντικό ποσό των token SAND-123 εκατομμύρια, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου το 6,7% της κυκλοφορούσας προσφοράς, είναι επί του παρόντος staking από τους χρήστες. Με τη λήψη μέτρων KYC, το The Sandbox στοχεύει να παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας στους λογαριασμούς και τα κέρδη των χρηστών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Sandbox και το εγγενές του token SAND έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν ρυθμιστικό έλεγχο. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) συμπεριέλαβε το SAND μεταξύ 68 κρυπτονομισμάτων που ταξινομήθηκαν ως κινητές αξίες σε πρόσφατες νομικές ενέργειες κατά μεγάλων ανταλλακτηρίων κρύπτο όπως η Binance και η Coinbase.

Το SAND αναπτύχθηκε αρχικά στo blockchain Ethereum το 2012 από την Pixowl, μια εταιρεία παιχνιδιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, και απέκτησε μεγάλη φήμη στο χώρο του metaverse. Το 2018, η Animoca Brands, μια εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ, εξαγόρασε την Pixowl μέσω της θυγατρικής της TSB Gaming, με όραμα τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού 3D metaverse που αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain.

Οι ισχυρισμοί της SEC έχουν επιστήσει την προσοχή στο ιστορικό πωλήσεων token του The Sandbox, αναφέροντας διάφορες αρχικές προσφορές ανταλλαγής και ιδιωτικές πωλήσεις που διεξήγαγαν οι προγραμματιστές με την πάροδο του χρόνου. Παρά τις ρυθμιστικές προκλήσεις, η The Sandbox συνεχίζει να εξελίσσεται και να λαμβάνει μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας και της συμμόρφωσης της πλατφόρμας της.

Εν κατακλείδι, η εφαρμογή της επαλήθευσης KYC από τo Sandbox για τις διαδικασίες στοιχηματισμού της αποδεικνύει μια προληπτική δέσμευση για την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών και την τήρηση των κανονιστικών απαιτήσεων. Καθώς ο χώρος των metaverse συνεχίζει να αναπτύσσεται, τα μέτρα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και αξιόπιστου οικοσυστήματος για όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: