ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πολιτική επιστροφής χρημάτων του Seedify

Γεια σας Κοινότητα του Seedify

Λάβαμε υπόψη όλα τα πολύτιμα σχόλια που λάβαμε από την κοινότητά μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να αναφερθούμε και να παράσχουμε πρόσθετη σαφήνεια σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων μας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν μια σαφή και ολοκληρωμένη κατανόηση των πολιτικών μας.

Δεσμευόμαστε βαθιά για την προώθηση ενός ασφαλούς και διαφανούς περιβάλλοντος για την κυκλοφορία των token στην πλατφόρμα μας. Σύμφωνα με αυτή τη δέσμευση, έχουμε εφαρμόσει μια ισχυρή πολιτική επιστροφής χρημάτων που προστατεύει τα συμφέροντα της κοινότητάς μας και διασφαλίζει τη συμμόρφωση του έργου.

Αυτή η πολιτική έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τα κεφάλαια της κοινότητας και να τηρεί τους κανόνες και τα πρότυπα που περιγράφονται στις συμβάσεις μας.

Παρέχοντας σαφείς κατευθυντήριες γραμμές και διαδικασίες επιστροφής χρημάτων, στοχεύουμε στην προώθηση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της δικαιοσύνης τόσο για τα έργα όσο και για τους συμμετέχοντες.

Την κρατήσαμε σύντομη και απλή – Στο εξής, θα παρατηρείτε το ακόλουθο σήμα δίπλα στις πληροφορίες και το λογότυπο του Έργου:

Επιστροφή χρημάτων χωρίς όρους για 7 ημέρες


Αυτό εγγυάται ότι μπορείτε εύκολα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών από την καταχώριση του έργου σε περίπτωση που δεν έχετε διεκδικήσει τα token σας πριν (θα σας καθοδηγήσουμε πώς ακριβώς να το κάνετε).

Παρακαλώ σημειώστε: Εάν λάβατε τα token σας μέσω airdrop, θα πρέπει να κρατήσετε αυτά τα token και να τα στείλετε πίσω σε περίπτωση αίτησης επιστροφής χρημάτων (θα σας καθοδηγήσουμε πώς ακριβώς να το κάνετε).

Ελπίζουμε αυτό να ξεκαθαρίσει τυχόν απορίες σας και να ενισχύσει τη δέσμευσή μας για διαφάνεια και δικαιοσύνη απέναντι στην κοινότητά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε ένα IDO στην πλατφόρμα του Seedify, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο.

Σχετικά με το Seedify

Το Seedify είναι μια θερμοκοιτίδα και ένα launchpad για έργα Web3, που δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμους και προγραμματιστές έργων να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, δημιουργία κοινότητας, μάρκετινγκ και ένα υψηλού επιπέδου δίκτυο συνεργασιών με ένα πλήρες σύστημα υποστήριξης για να βοηθήσει να φέρει κορυφαία έργα στην κοινότητά μας και πέρα από αυτήν.

Seedify:

Seedworld:

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: