DOP1 Airdrop Event

DOP1 Airdrop Event 45,000,000 DOP1 Prize Pool

Ολοκληρώστε εργασίες για να κερδίσετε από ένα σύνολο βραβείων 40.000.000 DOP1

Μόνο 20.000 συμμετέχοντες θα επιλεγούν τυχαία για να κερδίσουν 2.000 DOP1 ο καθένας!

Εγγραφείτε στην Bybit ΕΔΩ και κερδίστε έως και 100 δολάρια BONUS!

[Referral Prize Pool] Προσκαλέστε τους φίλους σας για να πάρετε το μερίδιό σας από 5,000,000 DOP1

Οι referrers των πρώτων 10.000 referees που θα εγγραφούν μεταξύ 07-04 10:00 και 07-18 08:00 UTC και θα ολοκληρώσουν όλες τις παραπάνω εργασίες θα λάβουν 500 DOP1 για κάθε referee. Οι ανταμοιβές των εκδηλώσεων διανέμονται με βάση τη σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε ΑΥΤΟ

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στην/στις εκδήλωση/ες πριν από την ημερομηνία λήξης για να είναι επιλέξιμοι για τις ανταμοιβές.

2.Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας Lv. 1 πριν από τη λήξη της εκδήλωσης για να λάβουν ανταμοιβές από την εκδήλωση. Τα ιδρύματα και οι Market Makers δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

3.Μόνο 20.000 συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν όλες τις απαιτούμενες εργασίες θα επιλεγούν τυχαία για να κερδίσουν 2.000 DOP1.

4.Μόνο οι καταθέσεις και οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν εντός της περιόδου της εκδήλωσης θα ληφθούν υπόψη στον υπολογισμό της ανταμοιβής.

5.Για την εργασία κατάθεσης: Οι καταθέσεις που πραγματοποιούνται με τη χρήση υπολογαριασμού δεν θα προσμετρώνται σε αυτό το συμβάν. Οι χρήστες εξακολουθούν να είναι επιλέξιμοι για το γεγονός, ακόμη και αν αποσύρουν DOP1 κατά τη διάρκεια της περιόδου του γεγονότος. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις

6. Για το Trade Task: Μόνο ο όγκος συναλλαγών που πραγματοποιήθηκε εντός της περιόδου του συμβάντος θα μετρήσει για τον υπολογισμό της ανταμοιβής. Ο όγκος συναλλαγών Spot από Spot Trading, Spot Copy Trading, Spot Grid Bot, DCA Bot, Spot Margin Trading και Leveraged Tokens θα προσμετράται στους υπολογισμούς ανταμοιβής. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συναλλαγές αγοράς και πώλησης. Για ζεύγη σε USDT, ο όγκος συναλλαγών υπολογίζεται ως το άθροισμα όλων των τιμών εντολών για κάθε εκτελεσθείσα εντολή USDT. Για ζεύγη που δεν είναι USDT, ο όγκος συναλλαγών μετατρέπεται σε USDT χρησιμοποιώντας την τιμή κλεισίματος της ημέρας. Λάβετε υπόψη ότι ο όγκος συναλλαγών από τη διαπραγμάτευση API, τη διαπραγμάτευση παραγώγων καθώς και από περιουσιακά στοιχεία που έχουν επενδυθεί στο Copy Trading Pro δεν λαμβάνεται υπόψη.

7.Για την εργασία της ομάδας βραβείων referral: Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγγραφούν χρησιμοποιώντας έναν κωδικό referral ή έναν σύνδεσμο από τον referral τους κατά τη διάρκεια της περιόδου του συμβάντος για να είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν σε αυτό το συμβάν. Οι ανταμοιβές από αυτή την εκδήλωση μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον πρόγραμμα referral. Τόσο οι referrals όσο και οι referees μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα σχετικά προνόμια. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί για λογαριασμούς Bybit μέσω referral θυγατρικών δεν είναι επιλέξιμοι για ανταμοιβές.

8.Για affiliate prize pool task: Όλοι οι affiliate users θα μοιραστούν ένα έπαθλο 5.000.000 DOP1. Οι referrers των πρώτων 10.000 διαιτητών που θα εγγραφούν μεταξύ 07-04 10:00 και 07-18 08:00 UTC και θα ολοκληρώσουν όλες τις παραπάνω εργασίες θα λάβουν 500 DOP1 για κάθε referee. Οι ανταμοιβές των εκδηλώσεων διανέμονται με βάση τη σειρά προτεραιότητας. Αυτό το προνόμιο είναι διαθέσιμο μόνο για συνεργάτες και νέους referees of affiliates.

9.Χρήστες από τις ακόλουθες χώρες που υπόκεινται σε περιορισμούς (με βάση την επαλήθευση ταυτότητας) δεν είναι επιλέξιμοι για την εκδήλωση:
Η Bybit δεν προσφέρει υπηρεσίες ή προϊόντα σε χρήστες σε ορισμένες αποκλεισμένες δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της ηπειρωτικής Κίνας, της Σιγκαπούρης, του Κεμπέκ (Καναδάς), του Οντάριο (Καναδάς), της Βόρειας Κορέας, της Κούβας, του Ιράν, του Ουζμπεκιστάν, των ελεγχόμενων από τη Ρωσία περιοχών της Ουκρανίας (συμπεριλαμβανομένων προς το παρόν των περιοχών της Κριμαίας, του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ), της Συρίας ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιοδοσιών στις οποίες ενδέχεται να αποφασίσουμε κατά καιρούς να τερματίσουμε τις υπηρεσίες κατά τη διακριτική μας ευχέρεια (οι “Εξαιρούμενες Δικαιοδοσίες”).

10.Οι δικαιούχοι επιβράβευσης θα ειδοποιηθούν για την επιβράβευσή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ανταμοιβές θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους Bybit Funding εντός επτά (7) ημερών από τη λήξη της εκδήλωσης.

11.Η Bybit διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει τυχόν συμμετέχοντες που εμπλέκονται σε ανέντιμες ή καταχρηστικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών εγγραφών λογαριασμών για την εκμετάλλευση πρόσθετων μπόνους και οποιωνδήποτε άλλων δραστηριοτήτων σε σχέση με παράνομους, δόλιους ή επιβλαβείς σκοπούς.

12.Η Bybit διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους αυτής της εκδήλωσης χωρίς να ενημερώσει τους χρήστες εκ των προτέρων.

13.Η Bybit διατηρεί το δικαίωμα της τελικής ερμηνείας αυτής της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: