Μπάιντεν: Δεν πρόκειται να συμφωνήσω σε μια συμφωνία που προστατεύει πλούσιους φοροκλέφτες και Crypto Traders

Ο πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε πρόσφατα για τα κρύπτο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σύνοδο κορυφής της G7 σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό. Δήλωσε ότι πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της συνόδου κορυφής, είχε συναντηθεί και με τους τέσσερις ηγέτες του Κογκρέσου. Ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι κατέληξαν σε συμφωνία ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουν μπροστά είναι μέσω μιας διακομματικής συμφωνίας.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι έκανε το δικό του κομμάτι, καταθέτοντας μια πρόταση που μειώνει τις δαπάνες κατά πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Μιλώντας για άλλες προτάσεις, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι πολλές από αυτές είναι αρκετά απαράδεκτες. Σύμφωνα με το βίντεο που άφησε στη δημοσιότητα το Sky News, ο Μπάιντεν μίλησε για τα κρύπτο, δηλώνοντας:

“Δεν πρόκειται να συμφωνήσω σε μια συμφωνία που προστατεύει πλούσιους φοροκλέφτες και Crypto Traders, ενώ θέτει σε κίνδυνο τους βοηθούς τροφίμων”.

Η δήλωση του Μπάιντεν έρχεται σε μια εποχή που υπάρχει αυξημένος έλεγχος του τομέα των κρυπτονομισμάτων από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ. Η δήλωση αποτελεί σαφή ένδειξη ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος που θα προστατεύει τους επενδυτές κρύπτο στη χώρα.

Επιπλέον, δήλωσε επίσης ότι δεν θα συμφωνήσει σε μια φορολογική ελάφρυνση ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πετρελαϊκή βιομηχανία. Μίλησε για τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια που έβγαλαν πέρυσι, δηλώνοντας ότι δεν χρειάζονται το κίνητρο των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές 21 εκατομμυρίων Αμερικανών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: