Το Bitcoin είναι μια άσκηση στη Δημοκρατία, λέει ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr.

Ο δικηγόρος περιβάλλοντος και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr. μίλησε πρόσφατα για το Bitcoin σε ένα συνέδριο. Ο Kennedy Jr., σταθερός οπαδός των εναλλακτικών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το BTC.

Μιλώντας για το ίδιο, ο Kennedy Jr. δήλωσε ότι όλοι είναι παθιασμένοι με το Bitcoin, όχι μόνο επειδή είναι ένα νόμισμα, αλλά επειδή είναι μια άσκηση δημοκρατίας.

Ο Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε ότι “όταν γίνω πρόεδρος, θα διασφαλίσω ότι εσείς θα έχετε το δικό σας πορτοφόλι και θα κρατάτε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης, ώστε η κυβέρνηση να μην μπορεί να παρέμβει”. Πρόσθεσε επίσης ότι σε μια τέτοια κατάσταση, η κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει το 30% του ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει mining το BTC στο σπίτι του και να δημιουργήσει πλούτο για τους Αμερικανούς.

Ο ίδιος είχε εκφράσει νωρίτερα την αντίθεσή του στο CBDC της FedNow, δηλώνοντας ότι δεν είναι τίποτα άλλο από “ένα σταθερό μπαράζ εχθρικών βολών κατά των κρυπτονομισμάτων”. Επιπλέον, ο υποψήφιος πρόεδρος δήλωσε ότι τα κυβερνητικά ψηφιακά νομίσματα θα είναι ο απόλυτος μηχανισμός κοινωνικής επιτήρησης και ελέγχου.

Ο Κένεντι Τζούνιορ είναι επίσης βασικός ομιλητής στο Συνέδριο Bitcoin 2023, το οποίο διεξάγεται από τώρα έως τις 20 Μαΐου στο Μαϊάμι Μπιτς και θα συγκεντρώσει χιλιάδες υποστηρικτές και ομιλητές του BTC από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: