Ανταλλακτήριο PrimeXBT. Με Advanced Trading, διαγράμματα και παθητικό εισόδημα

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων PrimeXBT είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών one-stop-shop που υποστηρίζει τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, των περισσότερων σημαντικών χρηματιστηριακών δεικτών, εμπορευμάτων και ξένων νομισμάτων.

Κάντε την εγγραφή σας στο PrimeXBT ΕΔΩ και λάβετε από 10$ εώς και 500$+ μπόνους καλωσορίσματος!

Εκτός του ότι προσφέρει διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους έως και 100 φορές το αρχικό ποσό της επένδυσής σας, διαθέτει επίσης μια νέα λειτουργία “covesting” που σας επιτρέπει να βλέπετε και να μιμείστε τις κινήσεις συναλλαγών των κορυφαίων επενδυτών στον ιστότοπο. Επίσης, η επιλογή συναλλαγών “turbo” σας επιτρέπει να κάνετε βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών. Εάν η εικασία σας είναι σωστή, βγάζετε γρήγορα διψήφιο κέρδος. Ελέγξτε την πλήρη αξιολόγηση του PrimeXBT για να δείτε αν αυτό το ανταλλακτήριο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πλήρης αναθεώρηση του PrimeXBT

Αυτό το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι κατάλληλο για: Για traders που αναζητούν προηγμένα χαρακτηριστικά και ευκαιρίες που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την κερδοφορία. Οι νέοι χρήστες θα απολαύσουν τη δυνατότητα να αντιγράφουν τις συναλλαγές έμπειρων traders. Όλοι οι χρήστες θα επωφεληθούν από τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται διαφορετικά είδη περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων κρύπτο και σημαντικών χρηματιστηριακών δεικτών.

 • Πλεονεκτήματα
 • Συναλλαγές κρύπτο, ξένων νομισμάτων, μεγάλων χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων
 • Σύστημα παραπομπής
 • Νέο χαρακτηριστικό covesting
 • Turbo trading
 • Ισχυρά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και charting

Κορυφαία προνόμια

Κάντε την εγγραφή σας στο PrimeXBT ΕΔΩ και λάβετε από 10$ εώς και 500$+ μπόνους καλωσορίσματος!

Ισχυρό πολυεπίπεδο πρόγραμμα παραπομπών
Το μοντέλο παραπομπής PrimeXBT διαθέτει ένα σύστημα πληρωμών τεσσάρων επιπέδων. Λαμβάνετε ανταμοιβές όχι μόνο για τις άμεσες παραπομπές που φέρνετε στην PrimeXBT, αλλά και για τις παραπομπές τους. Είναι σαν ένα πολυεπίπεδο σχέδιο μάρκετινγκ. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να πολλαπλασιάσει το παθητικό εισόδημα που λαμβάνετε από τις αμοιβές συναλλαγών που καταβάλλονται από το δίκτυο παραπομπών που χτίζετε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμοσμένο σύνδεσμο παραπομπής σας για να προσκαλέσετε ανθρώπους. Για να λάβετε τις μέγιστες ανταμοιβές, ενθαρρύνετε τους παραπομπείς σας να προσκαλέσουν περισσότερους ανθρώπους.

Η PrimeXBT προσφέρει μοχλευμένες συναλλαγές έως και 100x
Η PrimeXBT προσφέρει μοχλευμένη διαπραγμάτευση έως και 100 φορές το ποσό που συνεισφέρετε. Η διαπραγμάτευση με μόχλευση (γνωστή και ως διαπραγμάτευση περιθωρίου) είναι μια μέθοδος που περιλαμβάνει δανειακά κεφάλαια από το ανταλλακτήριο. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται διαπραγμάτευση μέσω μόχλευσης είναι η αύξηση των δυνατοτήτων κέρδους. Η διαπραγμάτευση με μόχλευση σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές και να κερδίσετε χρησιμοποιώντας πολύ μεγαλύτερα ποσά ενεργητικού από ό,τι με προσωπικά κεφάλαια.

Σκέψεις για τη διαπραγμάτευση με μόχλευση
Σας ενημερώνουμε ότι η διαπραγμάτευση με μόχλευση είναι πολύ επικίνδυνη και μόνο έμπειροι traders θα πρέπει να τη δοκιμάσουν. Ένα άλλο πλεονέκτημα της PrimeXBT είναι ότι μπορείτε να εξασκηθείτε στις συναλλαγές με μόχλευση στην πλατφόρμα επίδειξης της PrimeXBT χρησιμοποιώντας ψεύτικα κεφάλαια.

Προηγμένα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης — χωρίς να εγκαταλείψετε τον ιστότοπο
Η πλατφόρμα τεχνικής ανάλυσης της PrimeXBT τρέχει στην Tradingview. Είναι προεγκατεστημένη με εκατοντάδες δημοφιλείς δείκτες (όπως δείκτης ισχύος, κινητοί μέσοι όροι κ.λπ.), περισσότερα από 50 έξυπνα εργαλεία σχεδίασης για εις βάθος ανάλυση της αγοράς και εκπαιδευτικούς πόρους σχετικά με τις πιο δημοφιλείς έννοιες συναλλαγών. Τα διαγράμματα είναι χρήσιμα για να βοηθήσουν τους traders να εντοπίσουν τις ανοδικές και καθοδικές τάσεις των τιμών για τα περιουσιακά στοιχεία που παρακολουθούν. Έτσι, οι χρήστες αποκομίζουν περισσότερα κέρδη και αποφεύγουν τις απώλειες.

Πώς λειτουργεί το PrimeXBT

Το PrimeXBT δεν διαθέτει πορτοφόλι χωριστά από το κύριο ανταλλακτήριο. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά ενσωματωμένα πορτοφόλια εντός του ανταλλακτηρίου. Κάθε πορτοφόλι προορίζεται για ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα:

 • BTC
 • ETH
 • USDT
 • USDC
 • COV


Αυτά είναι τα μόνα κρυπτονομίσματα που μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα για διαπραγμάτευση. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό:

Κάντε την εγγραφή σας στο PrimeXBT ΕΔΩ και λάβετε από 10$ εώς και 500$+ μπόνους καλωσορίσματος!

Άμεσες καταθέσεις κρύπτο από τα προσωπικά σας πορτοφόλια κρύπτο στον λογαριασμό σας PrimeXBT.
Καταθέσεις μέσω υπηρεσιών τρίτων, όπως οι Paxful, Coinify, Xanpool, CEX.io, οι οποίες σας επιτρέπουν να αγοράζετε κρυπτονόμισμα χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα
Επί του παρόντος, η PrimeXBT επιτρέπει μόνο απευθείας μεταφορές κρύπτο. Δεν υποστηρίζει απευθείας καταθέσεις με τραπεζική ή πιστωτική κάρτα.

Το κύριο τμήμα της πλατφόρμας σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας. Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε, να παρακολουθείτε τα πορτοφόλια σας με πολλά νομίσματα και να κάνετε καταθέσεις ή αναλήψεις. Εκεί έχετε επίσης πρόσβαση στις λειτουργίες margin trading, turbo predictions και covesting strategies.

PrimeXBT Covesting

Το Covesting επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να βλέπουν και να μιμούνται τους κορυφαίους εμπόρους στην ιστοσελίδα της PrimeXBT. Το Covesting είναι ένας μοναδικός τρόπος για παθητικό κέρδος για όποιον δεν γνωρίζει πώς να συναλλάσσεται ο ίδιος. Η λειτουργία covesting σας επιτρέπει να αναπαράγετε τις αποφάσεις συναλλαγών έμπειρων και επιτυχημένων traders.

Εάν είστε έμπειρος trader, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο και τη δική σας στρατηγική συναλλαγών για να την ακολουθήσουν οι άλλοι. Το ελάχιστο ποσό των προσωπικών κεφαλαίων που απαιτείται για να είστε ηγέτης του covesting εξαρτάται από το νόμισμα:

 • 0,05 BTC
 • 1.2500 ETH
 • 2,500 USDT
 • 2,500 USDC

PrimeXBT Turbo

Το PrimeXBT turbo είναι ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό όπου μπορείτε να κερδίσετε πάνω από 70% απόδοση της επένδυσής σας μέσα σε λίγα λεπτά. Το κόλπο είναι να προβλέψετε τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, όπως:

 • Bitcoin
 • Χρυσός
 • S&P 500
 • Πετρέλαιο
 • EUR/USD


Εάν η πρόβλεψη είναι λανθασμένη, η ζημία ισούται με το ποσό της δέσμευσης που επιλέξατε όταν κάνατε την πρόβλεψή σας στην αρχή. Η πιθανή απόδοση για μια σωστή πρόβλεψη προκαθορίζεται από τη λειτουργία turbo.

Τα διάφορα περιουσιακά στοιχεία έχουν διαφορετικές διάρκειες πρόβλεψης, οι οποίες είναι:

 • Crypto: 5 λεπτά, 10 λεπτά και 15 λεπτά.
 • Forex: 1 λεπτό και 5 λεπτά
 • EUR/USD: διατίθεται επίσης μια διάρκεια συμβολαίου 30 δευτερολέπτων

Επισκόπηση τελών για το PrimeXBT

Κάντε την εγγραφή σας στο PrimeXBT ΕΔΩ και λάβετε από 10$ εώς και 500$+ μπόνους καλωσορίσματος!

Η PrimeXBT διαθέτει μία από τις απλούστερες δομές τελών μεταξύ των πλατφορμών συναλλαγών. Υπάρχουν δύο διαφορετικά έξοδα – έξοδα συναλλαγών και έξοδα χρηματοδότησης μιας ημέρας.

Μια αμοιβή διαπραγμάτευσης προκύπτει κάθε φορά που ανοίγει ή κλείνει μια θέση ως ποσοστό του ποσού της συναλλαγής, όπως φαίνεται παρακάτω:

Η χρηματοδότηση μιας ημέρας πραγματοποιείται κάθε φορά που μια θέση με μόχλευση μεταφέρεται σε μια νέα ημέρα διαπραγμάτευσης. Η χρέωση overnight είναι ένα ποσοστό της ανοικτής συναλλαγής που κυμαίνεται μεταξύ 0,00277% και 0,1389% ανάλογα με τον τύπο της συναλλαγής. Οι θέσεις που κλείνουν πριν από την έναρξη μιας νέας ημέρας διαπραγμάτευσης (00:00 UTC) δεν χρεώνονται.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τις καταθέσεις λογαριασμού. Η χρέωση ανάληψης είναι μια κατ’ αποκοπή χρέωση ανεξάρτητα από το ποσό του περιουσιακού στοιχείου που αποσύρεται, όπως φαίνεται παρακάτω:

Είναι το κρυπτονόμισμα σας ασφαλές με την PrimeXBT;

Η PrimeXBT προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στους χρήστες της πλατφόρμας της. Ισχυρίζεται ότι διαθέτει ένα εκτεταμένο, πολυεπίπεδο πλαίσιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αυτό το πλαίσιο διασφαλίζει την εφαρμογή αυστηρών μέτρων και πρακτικών για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των πελατών από οποιαδήποτε απειλή ή επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Η PrimeXBT εκτελεί τυχαίες δοκιμές αντοχής και ελέγχους ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι το δίκτυό της παραμένει ασφαλές.

Τα συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας της περιλαμβάνουν:

Κάντε την εγγραφή σας στο PrimeXBT ΕΔΩ και λάβετε από 10$ εώς και 500$+ μπόνους καλωσορίσματος!

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (παρέχεται από την Google) για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στους λογαριασμούς των χρηστών.
Κρυπτογραφημένο secure sockets layer (SSL) για την κωδικοποίηση και την προστασία της κυκλοφορίας του ιστότοπου
Όλοι οι κωδικοί πρόσβασης κρυπτογραφούνται με τη λειτουργία κατακερματισμού bcrypt
Η PrimeXBT χρησιμοποιεί το Cloudflare για την αποτροπή πιθανών επιθέσεων κατανεμημένης άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDoS)
Εκτελούνται συνεχείς αξιολογήσεις ασφάλειας ΤΠ για να παραμένουν ενήμεροι για τις νέες πιθανές ευπάθειες
Το περιβάλλον της PrimeXBT φιλοξενείται στις υπηρεσίες Amazon Web Services (AWS). Η AWS έχει αποδεδειγμένο ιστορικό κορυφαίας ψηφιακής και φυσικής ασφάλειας στον κλάδο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: