Οι Bitcoin sellers στοχεύουν να περιορίσουν την τιμή του Bitcoin κάτω από τα $60.000

Το Bitcoin πλησίασε το όριο των 60.000 δολαρίων στις 10 Ιουλίου, καθώς οι ανοδικοί επενδυτές προσπαθούσαν να διατηρήσουν την κρίσιμη στήριξη της γραμμής τάσης.

Σύμφωνα με το TradingView, το Bitcoin κορυφώθηκε στα 59.459 δολάρια στο Bitstamp κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα ραγδαία κέρδη στην ασιατική συνεδρίαση είχαν ως αποτέλεσμα το BTC/USD να αυξηθεί κατά 1,5% τη στιγμή της συγγραφής, καθώς το ζεύγος ανέκαμψε από τις παραδοσιακές “υπερπουλημένες” συνθήκες.

Οι συμμετέχοντες στην αγορά είχαν συζητήσει έντονα αυτές τις συνθήκες, ιδίως τον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), ο οποίος είχε πέσει στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων 10 μηνών.

“Οι ανοδικές αποκλίσεις στην ημερήσια επιβεβαιώθηκαν”, σημείωσε ο δημοφιλής trader Daan Crypto Trades σε ανάρτησή του στο X στις 9 Ιουλίου.

“Να είστε σε επιφυλακή για μια συνολική διάσπαση υψηλού χρονικού πλαισίου στον ημερήσιο RSI κάποια στιγμή στο μέλλον”.

Ο γνωστός trader και αναλυτής Rekt Capital σχολίασε αργότερα ότι η απόκλιση του RSI “έπαιζε”.

O Daan Crypto Trades προσδιόρισε τα 59.000 δολάρια ως το “κύριο επίπεδο τιμών” που πρέπει να διεκδικήσει, ενώ άλλοι αναλυτές πρότειναν τα 58.400 δολάρια ως το κρίσιμο επίπεδο για να ξεπεραστεί η αντίσταση κοντά στα 60.000 δολάρια.

“Αν το $BTC μπορέσει να ανακτήσει τα 58.400 δολάρια, είναι πιθανό να ξαναπάρει τα 60.000-60.700 δολάρια”, προέβλεψε ο trader Justin Bennett.

“Αυτό που θα συμβεί μεταξύ $60k και $58,400 θα καθορίσει αν το Bitcoin θα δει $67k ή $48k στη συνέχεια.”

Ο Bennett τόνισε ότι τα επερχόμενα μακροοικονομικά στοιχεία των ΗΠΑ, όπως ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή και ο Δείκτης Τιμών Παραγωγού, θα είναι καθοριστικά για την απόδοση της αγοράς του Bitcoin.

Τα τελευταία δεδομένα από τον πόρο παρακολούθησης CoinGlass έδειξαν ότι η ρευστότητα σε αυτό το κρίσιμο επίπεδο ήταν ισχνή αλλά αυξανόμενη τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, με το μεγαλύτερο μέρος της να εκκαθαρίζεται κατά τη διάρκεια της ανοδικής κίνησης της ημέρας.

“Το Bitcoin αμφισβητεί τώρα την πτωτική τάση 1,5 μηνός για μια προσπάθεια διάσπασης”, συνέχισε η Rekt Capital.

Η τρέχουσα δραστηριότητα των τιμών του BTC περιλαμβάνει έναν αγώνα τόσο για τους κινητούς μέσους όρους 99 ημερών όσο και για τους κινητούς μέσους όρους 200 ημερών, με το BTC/USD να βρίσκεται τώρα μεταξύ τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: