Το Shibarium εκτινάσσεται στο 1 εκατομμύριο πορτοφόλια καθώς το SHIB αγωνίζεται να συμβαδίσει με την εκρηκτική ανάπτυξη

Το layer-2 blockchain της Shiba Inu που παρουσιάστηκε πρόσφατα, γνωστό ως δίκτυο Shibarium, έχει επιτύχει ένα αξιοσημείωτο ορόσημο, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο πορτοφόλια. Το επίτευγμα αυτό έρχεται αμέσως μετά την επανεκκίνησή του, σηματοδοτώντας μια εξαιρετική άνοδο.

Η επίσημη ομάδα του Shibarium μοιράστηκε αυτό το ορόσημο σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτοντας ότι προστέθηκαν εντυπωσιακά 900.000 πορτοφόλια μετά την επανεκκίνηση του Shibarium στις 28 Αυγούστου. Αυτή η σημαντική ανάπτυξη συνέβη μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες μετά την αρχική έναρξη του δικτύου Shibarium, το οποίο αντιμετώπισε κάποιες μικρές τεχνικές δυσλειτουργίες στην πορεία.

Τα δεδομένα από την εξερεύνηση του blockchain του Shibarium δείχνουν ότι, από τις 5:04 π.μ. UTC στις 3 Σεπτεμβρίου, έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 100.000 συναλλαγές, με τη μέγιστη δραστηριότητα να φτάνει τις 132.000 συναλλαγές στις 25 Αυγούστου.

Παρά την αύξηση της δραστηριότητας του δικτύου, η συνολική αξία που έχει κλειδωθεί (TVL) στο δίκτυο Shibarium δεν παρουσίασε αντίστοιχη αύξηση. Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, το TVL του Shibarium ανέρχεται σε 1,06 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν κυρίως σχετικά μικρά ποσά κεφαλαίου στο δίκτυο.

Στην ανάρτησή τους στο ιστολόγιο, οι προγραμματιστές του Shibarium τόνισαν τη συνεχιζόμενη συνεργασία τους με διάφορες γέφυρες τρίτων για τη διευκόλυνση της μεταφοράς άλλων tokens στο νέο blockchain. Επιπλέον, αποκάλυψαν τις προθέσεις τους να παραιτηθούν από το συμβόλαιο για το token διακυβέρνησης, το Bone (BONE), και εξέφρασαν τα σχέδιά τους να εντάξουν επιπλέον επικυρωτές για να ενισχύσουν τη σταθερότητα του δικτύου τις επόμενες εβδομάδες.

Ξεκινώντας από την 1η Σεπτεμβρίου, οι χρήστες του Shibarium απέκτησαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα Token Shiba Inu (SHIB), Bone (BONE), Leash (LEASH) και διάφορα άλλα Token που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο του Shibarium για lending, borrowing και staking για να κερδίζουν ανταμοιβές.

Παρά τις αισιόδοξες προσδοκίες πολλών κατόχων του Shiba Inu για σημαντική άνοδο των τιμών των διαφόρων tokens του οικοσυστήματος Shiba Inu μετά την έναρξη του Shibarium, η δράση των τιμών των tokens SHIB, BONE και LEASH δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες αυτές.

Ενώ το SHIB σημείωσε μέτρια κέρδη πριν από την έναρξη του Shibarium, έκτοτε γνώρισε μια μικρή πτώση περίπου 20% από την κάπως προβληματική έναρξη στις 16 Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGecko.

Τα άλλα tokens του οικοσυστήματος Shiba Inu αντιμετώπισαν παρόμοιες προκλήσεις, με το BONE να μειώνεται κατά 15% τις τελευταίες 14 ημέρες και το LEASH να σημειώνει πτώση 14,2% στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: