Το Sandbox συνεργάζεται με την Ledger Enterprise για την ασφάλεια των επιχειρήσεων metaverse

Μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα Metaverse, το Sandbox, θα συνεργαστεί με τον πάροχο λύσεων ασφαλείας Ledger Enterprise για να αναπτύξει την ενσωμάτωση ασφάλειας για τους συνεργάτες της. Οι τελευταίοι θα μεταφέρουν τις συλλογές τους από nonfungible token (NFT) στο πορτοφόλι της Ledger.

Το Sandbox ανακοίνωσε τη συνεργασία στο επίσημο ιστολόγιό της στις 23 Απριλίου. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει διάφορες πρωτοβουλίες. Το Sandbox θα εμφανίζεται ως dApp στο Ledger Enterprise, ένα συγκεκριμένο widget θα ενσωματωθεί επίσης στην εφαρμογή Ledger Live desktop. Όλα τα NFTs στο πορτοφόλι συλλογής The Sandbox θα μεταφερθούν στο πορτοφόλι Ledger Enterprise.

Πέραν αυτού, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το Sandbox θα συστήσει το Ledger Enterprise στο οικοσύστημα των ιδιοκτητών του LAND, ενώ η Ledger θα προωθήσει το Metaverse στους πελάτες της. Η πρωτοβουλία επεκτείνει την πρόσφατα καθιερωμένη συνεργασία μεταξύ του Sandbox και της Ledger για την προώθηση της εκπαίδευσης στα κρύπτο στο metaverse.

Το 2022, οι εταιρείες προσπάθησαν να συνεργαστούν για πρώτη φορά, προωθώντας την εκπαίδευση στην ασφάλεια κρύπτο μέσω ενός παιχνιδιού, που ονομάζεται School of Block, στο Metaverse του Sandbox. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο επικοινωνίας της The Sandbox, Ariel Wengroff, η εταιρεία ήταν “ενθουσιασμένη” με αυτή την εμπειρία.

Στα τέλη Μαΐου, η Ledger συγκέντρωσε 109 εκατομμύρια δολάρια (100 εκατομμύρια ευρώ) σε μια επέκταση του γύρου χρηματοδότησης Series C, τοποθετώντας την αποτίμησή της στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια (1,3 δισεκατομμύρια ευρώ). Τα κεφάλαια, τα οποία παρέχονται από επενδυτές όπως οι VaynerFund, Cité Gestion SPV, True Global Ventures και Digital Finance Group, θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του δικτύου διανομής της εταιρείας, την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η Sandbox εργάζεται επίσης ενεργά για τη διεύρυνση του δικτύου συνεργασιών της. Τον Φεβρουάριο του 2023, η εταιρεία υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, δεσμευόμενη να “διερευνήσει, να συμβουλεύσει και να υποστηρίξει” η μία την άλλη στην ανάπτυξη του metaverse.

Το Sandbox έχει επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου Web3, συμπεριλαμβανομένων των Snoop Dogg, Gucci, Tim, Atari, HSBC και Warner Music Group.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: