Το Saga Airdrop αναμένεται πριν από την έναρξη του Blockchain- Eligibility

Ορισμένοι χρήστες των πλατφορμών Polygon, Avalanche, Cosmos και Celestia πρόκειται να συμπεριληφθούν στην επερχόμενη ανταλλαγή tokens της κοινότητας Saga.

Το Saga, ένα επερχόμενο πρωτόκολλο blockchain που επικεντρώνεται στο να επιτρέπει στους προγραμματιστές να ξεκινούν τα δικά τους “chainlets”, αποκάλυψε τα κριτήρια επιλεξιμότητας για το προγραμματισμέν δημόσιο airdrop του token SAGA.

Οι χρήστες που έχουν ποντάρει τουλάχιστον 25 ATOM (το κουπόνι της Cosmos) μεταξύ Απριλίου 2023 και Οκτωβρίου 2023 θα συμπεριληφθούν στο κοινοτικό airdrop της Saga, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν αυξήσει τα ποντάρισμά τους στο ATOM κατά περισσότερο από 30% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επιπλέον, τα άτομα που έχουν ποντάρει περισσότερα από 23 tokens TIA (το εγγενές token της Celestia) μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023 θα είναι επίσης επιλέξιμα για τo airdrop της κοινότητας Saga. Η τεχνολογία Celestia αποτελεί μέρος των προσφορών blockchain της Saga.

Η Saga θα εξετάσει επίσης τα πορτοφόλια που έχουν ποντάρει πάνω από 300 MATIC στην Polygon ή έχουν διακινήσει πάνω από 0,4 ETH μέσω της γέφυρας zkEVM της Polygon μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2023. Όσοι στοιχημάτισαν οποιοδήποτε ποσό από το token AVAX της Avalanche μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους θα συμπεριληφθούν επίσης στο airdrop.

Για όσους δεν έχουν εκπληρώσει τα παραπάνω κριτήρια, η Saga σχεδιάζει να διοργανώσει τουρνουά παιχνιδιών όπου επιλεγμένοι παίκτες που θα επιτύχουν τα όρια του leaderboard θα γίνουν επιλέξιμοι για το airdrop.

Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες για το airdrop της Saga, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η Saga είχε προηγουμένως παρουσιάσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιλεξιμότητα τον Οκτώβριο για το airdrop “Innovators” που απευθυνόταν σε χρήστες των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες και οι κάτοικοι των ΗΠΑ δεν είναι επιλέξιμοι για τα airdrop της Saga, ενώ το έργο θα εφαρμόσει μια “γεωγραφικά ελεγχόμενη” σελίδα διεκδίκησης για το airdrop, η οποία θα μοιράζεται μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter για να αποτρέψει πιθανούς πλαστογράφους και απάτες.

Οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επαληθεύουν τη γνησιότητα οποιασδήποτε επικοινωνίας που σχετίζεται με το Saga, ώστε να αποφύγουν να πέσουν θύματα απάτης με airdrop ή άλλων δόλιων συστημάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: