Το προσωπικό της OKX εκδίδει διευκρινίσεις εν μέσω ερωτήσεων αγοράς για το “shell token”.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στις 24 Απριλίου, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων OKX δεν υποστηρίζει την αγορά και την πώληση των “shell tokens” που είναι εισηγμένα στο ανταλλακτήριο.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η διευκρίνιση ήρθε αφού το μέλος του προσωπικού του OKX Haiteng μοιράστηκε μια σειρά συνομιλιών στο WeChat, όπου ένα άτομο φέρεται να προσέγγισε το προσωπικό του OKX για να αγοράσει “shell tokens”, ή όπως το άτομο περιέγραψε:

“[tokens] Καταχωρήθηκε στο ΟΚ, αλλά το έργο δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον. Κάποιος επιθυμεί να αναλάβει τέτοια έργα.”

Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει: “Ο προϋπολογισμός είναι 1,5 εκατομμύριο δολάρια, η προκαταβολή έχει εισπραχθεί, στείλτε μου τα αξιόπιστα”. Σε απάντηση των ερευνών, η Haifeng δήλωσε: “Η Haifeng είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

“Το OKX δεν υποστηρίζει την αγορά shell tokens. Επιπλέον, τα έργα που μπορούν να πουλήσουν shell tokens είναι αυτά που συνήθως δεν μπορούν να λειτουργήσουν λειτουργικά”.

Η Haifeng πρόσθεσε ότι το OKX παρακολουθεί τακτικά τα tokens που είναι εισηγμένες στο ανταλλακτήριο και τα tokens όπου οι προγραμματιστές “χειραγωγούν κακόβουλα την αγορά, τη λειτουργία, την ασφάλεια και άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές” θα διαγραφούν από το ανταλλακτήριο. “Μην σκεφτείτε καν να κερδίσετε αυτό το είδος χρημάτων στο OKX”, έγραψε.

Την ίδια ημέρα, ο Mingxing Xu, ιδρυτής της OKX, σχολίασε επίσης το tweet του Haifeng:

“Μην είσαι κακός. Όλα τα έργα [που] σταματούν να αναπτύσσονται θα διαγραφούν από την λίστα σύμφωνα με τη συμφωνία εισαγωγής στο OKX”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Όπως και οι shell companies, τα shell tokens περιλαμβάνουν νομίσματα χωρίς σημαντικές υποκείμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, περιουσιακά στοιχεία ή αγοραία αξία. Στην περίπτωση ενός shell token, ένα έργο μπορεί να έχει αποκτήσει αρχική έλξη ώστε το token του να πληροί τις απαιτήσεις εισαγωγής σε ένα ανταλλακτήριο, αλλά αργότερα, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι λειτουργίες του σταματούν. Όταν ένα έργο παύει να λειτουργεί, το υποκείμενο token του απαιτεί χειροκίνητη διαγραφή από την καταχώριση. Όπως έχει επισημάνει το προσωπικό του OKX, η αγορά ενός shell token μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε χειραγώγηση της αγοράς.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: