Το OKX Token αυξάνει κατά 31% την εβδομάδα: Επιστρέφει στο υψηλό όλων των εποχών χάρη σε αυτά τα σημαντικά γεγονότα

Η τιμή του OKB token, του native token του παγκόσμιου ανταλλακτηρίου OKX, σημείωσε άνοδο άνω του 30% την τελευταία εβδομάδα. Μετά τη διαπραγμάτευση στα 41,2 δολάρια τη Δευτέρα, η τιμή είχε ήδη αυξηθεί στα 56,8 δολάρια ανά OKB μέχρι την Κυριακή. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι το token ανέβηκε ξανά στο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, πέφτοντας μόλις στα 2,2 δολάρια για να το ξεπεράσει.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η ανάπτυξη του token δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρά τεχνική, όταν διευκολύνθηκε από θεμελιώδεις παράγοντες. Και αν αφαιρέσουμε την επιρροή της γενικής τάσης της αγοράς πίσω από τις αγκύλες, μπορούμε να διακρίνουμε δύο τέτοιους παράγοντες.

Ο πρώτος είναι το token ενός νέου blockchain με το ίδιο όνομα, το SUI. Έτσι, έγινε γνωστό ότι το OKX θα είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες που θα φιλοξενήσουν το έργο. Οι πρώτοι χρήστες του οικοσυστήματος Sui θα μπορούν να αγοράζουν tokens στα 0,03 δολάρια και οι τακτικοί χρήστες στα 0,1 δολάρια χρησιμοποιώντας token OKB. Εν μέσω αυτής της είδησης, ο όγκος συναλλαγών του token διπλασιάστηκε και τριπλασιάστηκε από τα κανονικά επίπεδα την Παρασκευή.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που οδηγεί την τιμή του OKB είναι το OKBChain. Ο Star Xu, ο ιδρυτής του ανταλλακτηρίου OKX, ανακοίνωσε ότι η νέo Blockchain OKBChain θα είναι μια αλυσίδα L2 στο Ethereum και θα μεταβεί από μια sidechain στην τεχνολογία ZK. Το OKB θα γίνει το token των gas fees στη νέα αλυσίδα από το ανταλλακτήριο, το οποίο, σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα κρύπτο μετά το Binance.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: